Sa inveselim laptopurile

January 8, 2008 | In: cadouri, gadget, reduceri, shopping online

Logo usbmania.roIata un magazin simpatic pentru o nisa foarte bine definita, accesorii amuzante pentru USB: Usbmania.ro.

Poza Mouse tunat buburuza - usbmania.roImi place faptul sunt ca fideli acestei idei si tot ce gasesti pe Usbmania se foloseste pe portul usb de la calculator. Tot, chiar tot, merge pe usb – de la aspirator pana la mini-sera sau manusi. Preferatele mele sunt lampile retro pe usb, foarte utile seara, mai ales cand vrei sa nu deranjezi cu lumina persoana de langa tine. Daca pentru iarna ne putem dota laptopurile cu manusi, papuci si paturica, pentru vara avem ventilator si mini-frigider.
Mausii tunati, lucrati manual sunt super simpatici. Buburuza cred mi-ar inveseli dimineata la birou. 😉

Poza usb stick paineO prietena, Ioana, si-a comandat un usb stick sub forma de painica. E foarte tare: un gadget simpatic, practic dar si cu personalitate. E altfel.

Partea cea mai tare e ca Usbmania are cupoane de reduceri si pana pe 31.03 avem reducere 10% la stickurile usb. Cuponul de reduceri il gasesti pe Cuponix. Iei codul cuponului, si inainte de plata, il introduci in campul cupon de reducere. Ioana a folosit un alt cupon de la ei inainte de Craciun si chiar a functionat.

Pentru Usbmania nu am gasit puncte minus. Informatia e bine organizata, vezi cate produse sunt in stoc, daca stocul e terminat vei fi informat prin email cand produsul e disponibil, au cupoane de reduceri, certificate cadou etc, pe scurt are cam tot ce trebuie pentru un magazin online respectabil. Il voi pune bucuroasa in lista mea de online boutiques.

Iata mai jos cateva idei de inveselit laptopul.

Poza boxe soricei ubsmania.roPoza lampa retro - usbmania.roPoza webcam buburuza - usbmania.ro


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





3 Raspunsuri to Sa inveselim laptopurile

Avatar

Alin

January 9th, 2008 at 6:33 am

Multumim! Ma bucur ca ti-a placut si bucuria este si mai mare cand stiu ca parerea vine din partea cuiva avizat 🙂

Ideea blogului e super si o sa fiu un cititor fidel

Avatar

Concurs la un an de USBmania

August 8th, 2008 at 10:36 am

[…] magazinul  online cu gadget-uri pe USB, sarbatoreste un 1 an de la lansare (vezi reviewul scris acum ceva vreme). Pentru a marca evenimentul cum se cuvine, prietenii mei s-au hotarat “sa o faca […]

Avatar

Paula M.

August 21st, 2008 at 8:40 pm

Felicitari castigatorilor.
Asteptam si alte concursuri, la fel de atractive.
Va multumim.
P.M.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri