A venit!

January 10, 2008 | In: haine, shopping online

Azi m-am intors destul de tarziu de la birou. Imi era foarte foame si abia asteptam sa ajung la frigider. In gand imi facusem deja planul cu ce voi manca.

Acasa, insa, ma astepta o surpriza: fustita Tara. Eram un pic suparata pe cei de la TaraFashion.ro pentru ca asteptam de mai bine de 72 ore livrarea. Ei promit livrare in 24-48 de ore, ar fi cinstit sa adauge o linuta verticala si sa scrie 24+48 de ore.

Adelle si fustita TaraAm desfacut pachetul si toata supararea mea a trecut… parca si foamea a trecut. Rapid am probat fustita. Imi vine foarte bine! E facuta pentru mine. Aici o mare contributie o au explicatiile de pe site, dar si faptul ca masurile chiar se potrivesc. Am muncit si eu un pic sa ma masor, dar chiar a meritat. Fustita se va descurca bine si la birou dar si la o iesire cu fetele. M-am foit cu ea prin casa, m-a admirat toata familia, am facut si cateva poze. Cred ca nici nu visa ea sa aiba parte de o primire asa buna. Sunt foarte multumita de noua mea achizitie.

Maine e zi mare! Fustita cea noua iese in oras sa cunoasca lumea. Restaurant indian sau libanez? Hmm, suna delicios, nu pot sa ma decid.

ADAUGARE: Pentru curiosi, am fost pana la urma la restaurant indian. E delicioasa mancarea vegetariana de la ei. Fustita s-a descurcat acceptabil, dar ma cam supara ca se sifoneaza foarte repede.


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





5 Raspunsuri to A venit!

Avatar

Andreea

January 11th, 2008 at 11:23 am

Chiar ca m-ai facut curioasa :).
Sa porti sanatoasa fustita si sa te bucuri de ea! Iti vine foarte bine, ca turnata.
Tara fashion, here I come!

Avatar

Adelle

January 11th, 2008 at 11:30 am

Sa ne povestesti cum e cu comanda ta la Tara.

Avatar

Raluca

January 11th, 2008 at 2:49 pm

Imi place ideea acestui blog! Mai ales ca de fiecare data cand descopar un site misto, vad ca nu livreaza in RO si mi-am pierdut timpul cu el; o sa mai revin, sa ma pun la curent cu shopping-ul online cu livrare si in Romania! 🙂

Avatar

Adelle

January 14th, 2008 at 12:02 pm

Multumesc Raluca de apreciere. Ma bucura comentariul tau. Te mai astept in vizita. 🙂

Avatar

Cupon de reducere TaraFashion

August 4th, 2008 at 7:18 am

[…] plus fata de orice alta reducere de pe site. TaraFashion a fost unul dintre primele magazine caruia i-am facut un review. Am facut o comanda si apoi am povestit si comentat. Mai nou, si-au deschis un magazin […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri