Hainute pentru zile vesele

February 1, 2008 | In: accesorii, haine, shopping online

Logo SunnyDay - magazin cu tricouri vesele pentru zile insoriteAm venit din nou vremea pentru un magazin demn de lista mea de online-boutiques :). Va previn ca articolul v-ar putea crea nostalgii legate de soare si mare, vama veche. Stiu, nu este sezonul, insa cred ca meritam o evadare, fie ea si “visatoare”.

Tricou cu balne iubarete de la SunnyDayPentru zile cand nu ai stare si iti vine sa razi, sa alergi, sa te bucuri de soare, am gasit un magazin foarte potrivit: SunnyDay.ro. Azi pentru mine e una din acele zile. Nu am deloc chef de lucru, nu am rabdare si vreau sa ma plimb, vreau sa ies la cafea, vreau sa imi vad prietenele… vreau oriunde numai sa nu stau. Sa fie oare soarele de afara de vina?! 🙂

La Sunnyday nu gasesti multe produse insa cu siguranta te vor inveseli: cateva tricouri, caciuli, fulare, ruscacei si ceasuri. M-au cucerit desenele optimiste, funky, culorile vesele, dar si faptul ca sunt lucrate in serii mici. Sunt toate numai bune de luat in “vacanta”.

Imprimeu simpatic - tricouri SunnyDayPe blogul magazinului poti sa vezi cum sunt purtate tricourile SunnyDay. Mi se pare o idee foarte faina si simpatica – te introduc in spiritul magazinului. Tot la plusuri as adauga posibilitatea rapida de a comanda, fara sa fii obligat sa iti faci cont si sa treci prin cateva formulare plictisitoare.

Nu imi place sa comand in necunostinta si as aprecia mult existenta unui tabel de masuri. De cele mai multe ori port S, dar exista si anumite marci unde trebuie sa imi cumpar M. Cred ca lucrurile spuse exact scad sansele neplacerilor si al retururilor.

O mare parte din designurile folosite au fost facut de OkapiStudio. Foarte inspirati – felicitarile mele. Va las pe voi sa descoperiti in ce sunt livrate tricourile SunnyDay. Absolut dulce… sau picant?


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





1 Raspuns to Hainute pentru zile vesele

Avatar

Intalniri « Adelle - jurnal de shopping online

March 3rd, 2008 at 8:11 am

[…] Am cunoscut SunnyDay cu tricourile si accesoriile ce te fac sa zambesti. Am primit un martisor cu pixeli (multumesc!) si am cumparat o brosa “I love you”. (am mai vorbit despre ei aici) […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri