Kickback reloded

March 5, 2008 | In: haine, pantofi, sport

Primul episod a fost un review al magazinului, apoi, Kickback a oferit un cupon de reducere. Ultimul episod o are in rolul principal pe Iulia, cea care a beneficiat de cupon si care a fost foarte draguta sa imi povesteasca cu lux de amanunte cum a mers comanda. Asa cum am promis va impartasesc experienta ei.

Asadar, Iulia si-a masurat cativa pantofi si a gasit masura potrivita. Apoi a facut cont si a vorbit cu Dana de la Kickback pe messenger pentru a se lamuri cum e cu returnarea. Dupa toate cercetarile de rigoare, a facut comanda folosind cuponul. Dupa exact 2 zile lucratoare a primit pachetul cu balerinii rosii (vezi poza). Livrarea prin Posta a fost gratuita. O supriza placuta a fost hartia in care erau impachetati – are acelasi motiv cu snurul balerinilor. Hei, noi fetele chiar suntem atente la detalii – iar cele dragute ne impresioneaza.

Impreuna cu balerinii a fost trimis si un formular de returnare, unde se specifica ca magazinul va inlocui produsele in mod gratuit, in cazul in care ei au incurcat comanda – adica nu trebuie sa platesti nici macar transportul inapoi. Insa in cazul in care returnarea se face “din vina” sau vointa cumparatorului, acesta va plati singur transportul catre ei. Mi se pare corect si transparent. Oricum Iulia pare incantata de pantofiorii cei rosii si nu cred ca ii va returna.

Logo Patru CapeteInca un detaliu amuzant – pachetul si factura a venit de la firma Patru Capete :). Suna “mafioso”, nu-i asa? Ei bine se pare ca au un logo foarte simpatic, Iulia m-a facut foarte curioasa. De indata ce il voi primi de la ea, il voi pune aici.:) Am primit poza, multumiri. 🙂

Pentru cei curiosi, in curand, Kickback isi va deschide in Bucuresti un magazin de prezentare (zvon suflat tot de Iulia).

Disclosure: Kickback a devenit de cateva zile sponsorul blogului – ati observat poate bannerul din dreapta. Articolele nu sunt insa parte din “Sposorizare”.


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





9 Raspunsuri to Kickback reloded

Avatar

Radu S

March 5th, 2008 at 8:01 pm

Nu pot sa cred, au produse Aeropostale la Kickback!
Doar tricouri, sper ca in curand si camasi. Au niste modele excelente, la ~20$. Aici probabil la dublu pret, ca si tricourile, dar na… mere si-asa. Gap si Banana Republic ar mai fi de dibuit…

Avatar

Marian

March 6th, 2008 at 10:10 am

Haideti ca ne-am inrosit total. Suntem ca niste raci fierti dar care inca mai dau din coada, destul de happy.

Avand in vedere ca nu am facut magazinul asta din dorinta / nevoia de a trai din el, cel mai mult ne bucura feedbackul pozitiv. Pentru ca nu-i usor sa-l obtinem.

Va mai asteptam pe la KickBack

Avatar

Moira

March 6th, 2008 at 9:11 pm

Iulia, excelenti balerinii! sa ii porti iubita.

Avatar

Naira

March 18th, 2008 at 8:06 pm

adelle, help!
nu gasesc pantofi sport decupati la spate , ai idee unde pot gasi asaceva?

Avatar

Scotocind printre posete « Adelle - jurnal de shopping online

March 19th, 2008 at 9:43 pm

[…] Iata mai jos poza cu poseta Iuliei – achizitie foarte faina – se potriveste cu pantofiorii rosii, cei de la Kickback. (Iulia a mai fost eroul principal si in Kickback reloaded) […]

Avatar

Adelle

March 20th, 2008 at 7:19 am

Naira, sorry, nu am idee unde poti gasi pantofi sport decupati. Dar daca vad pe undeva te anunt , voi fi atenta 😉

Avatar

Moira

March 20th, 2008 at 6:23 pm

Naira, nu stiu exact ce cauti dar incearca si pe http://www.tuatara.ro/Incaltaminte-c9.htm
(Adelle, sa iti setez spam checker-ul sa nu mai trimita mesajele de pe adelle.ro in spam — tuatara e un magazin pe care l-am recomandat dar nu stiu daca postul meu a ajuns la tine)

Avatar

Adelle

March 20th, 2008 at 6:31 pm

Moira, ai recomandat Tuatara printr-un comment la Despre Adelle, comentariul tau este acolo. 🙂 Mi se pare fain magazinul, sper sa il testez curand si apoi voi scrie un mic review.

Avatar

Naira

March 21st, 2008 at 11:42 am

Moira, multam fain,am vazut la ce tip de pantof sport te referi tu……
cred ca nu m-am exprimat corect ,caut pantof sport”adidasi” decupati , fara barete,
imi sunt necesari din cauza unor probleme la picior

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri