Tricouri pentru weekend

March 16, 2008 | In: cadouri, haine

Logo SundayoutfitMagazinul care v-a tinut in suspans, macar pe prietena mea, careia ii era adresat cadoul, este  Sundayoutfit, de la ei am primit martisorul cel dulcic.

Magazinul mi-a atras atentia mai ales prin designul curat, cred ca ar fi un bun exemplu de design web2.0. Imi place mult modul in care sunt prezentate tricourile, fara cuvinte, fara prea multe explicatii, doar poze, poze foarte sugestive, poze profi. De remarcat, expresia fetei modelului care este mereu in ton cu imprimeul tricoului. Acum 2 zile vorbeam cu o prietena si imi spunea ca pentru un magazin online pozele facute cu un model sunt cele mai potrivite, in mod sigur iti vor spune foarte multe.

Tricou Floating Daydreams  - sundayoutfit.roSundayoutfit nu este un magazin aglomerat unde poti gasi de toate pentru toti, este un boutique visatoar cu tricouri  numai bune de purtat in zilele relaxate. Imi place atentia pentru detalii, si faptul ca tricourile pentru fete si baieti sunt diferite, acelasi imprimeu, dar uneori alta culoare. De exemplu tricoul Floating Daydreams, este roz pentru fete si mov pentru baieti. 

Cei de la Sundayoutfit au si o versiune internationala a magazinului unde plata se face prin Paypal. Eu am platit la livrare, care btw, a costat dublu fata de cat scrie pe site. Inteleg, ca preturile variaza in functie de firma de curierat, dar informatiile ar trebui  actualizate. De remarcat, tricourile se pare ca sunt facute in US si nu oriunde, in LA downtown – asa scria pe eticheta. 😉

Imi place mult cum arata Sundayoutfit si cum se prezinta, tocmai de aceea am ales un cadou pentru prietena mea. Il voi trece in lista mea de online boutiques.


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





17 Raspunsuri to Tricouri pentru weekend

Avatar

Moira

March 16th, 2008 at 8:12 pm

ooo, super tricoul care are mesajul’Butterflies sunbathe in happy flowers’ — cred ca e cu subinteles 😉

Avatar

Moira

March 16th, 2008 at 8:18 pm

acum fara suparare, dar other than that mie nu imi prea plac tricourile lor 🙁 oricum, gusturile nu se discuta 😉 (si imi cer de pe acum scuze daca am ofensat pe cineva cu commentul meu)

Avatar

Adelle

March 16th, 2008 at 8:36 pm

Moira, exact tricoul Butterflies sunbathe on happy flowers l-am comandat. E superb.
Stai linistita, nu ai de ce sa iti cer scuze, nu cred ca ofensezi pe nimeni.

Avatar

Annie

March 16th, 2008 at 8:38 pm

Subscriu Moira, plus ca modelul feminin pare obosit si costipat in unele poze… Total neinspirata alegerea.

Avatar

behindblueeyez

March 17th, 2008 at 8:19 am

Daca ar avea si alt gen de tricouri (mai putin unisex) cred ca ar fi simpatici – imi plac imprimeurile dar nu prea imi plac tricourile.

Avatar

marin

March 17th, 2008 at 8:28 am

daca alea sint poze profi eu sint prim-ministru… ceva mai profi sint pozele pe site-ul http://www.threadless.com – daca vizitati site-ul o sa vi se para familiar din cauza designurilor, sundayoutfit s-au inspirat cam mult de pe un singur site…

Avatar

Adelle

March 17th, 2008 at 8:43 am

Marin, eu nu vad nici asemanare intre sundayoutfit si threadless. Asa orice magazin online seama cu Amazon. 😉
Cat despre poze profi, recunosc, nu ma pricep si nu pot aprecia cat de profi este sau nu o poza, dar comparativ cu ce am vazut prin magazinele din .ro astea mi se par fainute.

Avatar

Sunday Outfit

March 17th, 2008 at 10:37 am

multumim ca ai scris despre noi. am vazut primul articol saptamana trecuta si am banuit ca vorbesti despre noi, dar nu am vrut sa stricam surpriza 😉

daca de la toate magazinele, prezentate de tine, ai cumparat inainte sa scrii, meriti felicitari din plin.

apreciem si comentariile celorlalti si ce merita tinut minte, s-a tinut minte 😉

Avatar

Adelle

March 17th, 2008 at 1:40 pm

nu am cumparat de la toate magazinele despre care am povestit. Insa, atunci cand am cumparat am anuntat, iar in 2-3 cazuri au cumparat prietenele mele, dar si atunci am anuntat acest lucru.

Avatar

Naira

March 18th, 2008 at 5:32 pm

si eu am cumparat de la ceva magazine recomandate de adelle si am fost foarte multumita…
tricourile sunt ok…..un mic sfat din partea mea…..diversitate la modelele pt fete,ma refer la modelul tricoului nu la ce este serigrafiat pe el

Avatar

Adelle

March 18th, 2008 at 5:44 pm

Naira, multumesc mult de sustinere si ma bucur sa aud ca ai fost multumita 🙂 E clar ca nu tot timpul recomandarile vor fi pe gusturile tuturor.

Avatar

Sunday Outfit

March 18th, 2008 at 6:10 pm

@naira: s-a tinut minte.

@adelle: tot meriti felicitari 😉

Avatar

Radu S

March 20th, 2008 at 5:24 am

Am cumparat si eu de la SundayOutfit, un tricou de control. De mers a mers repede, in 3 zile am avut tricoul acasa.

Materialul e fainut, sa-l vad la spalat cum iese, si poza de pe site nu m-a dezamagit, e fidela realitatii. Astept mai multe modele 🙂

Avatar

Ralu

June 6th, 2008 at 1:02 pm

Adelle,revin cu parerea despre Sundayoutfit…ti-am scris ca voi comanda de la ei si iti voi impartasi apoi experienta mea.
Eu am comandat mai multe tricouase, pentru mine, 2 prietene si prietenul meu, deci atat de fete cat si de baieti.
Pot sa spun ca au sosit repede si taxele de curier sunt atat cat scrie pe site.
Marimile se potrivesc exact,lungimea e f buna (mie nu-mi plac tricourile scurte pana la buric), iar modelele sunt simpatice foc, asa cum le vedeti pe site.
Mi se pare totusi ca difera putin de la model la model aceeasi marime (in sensul ca unul sta ceva mai lejer decat altul, same size dar modele diferite), atat la baieti cat si la fete- iar noi vreau sa va spun ca fiind 4 am cam acoperit toate marimile. :))
Cel mai mult imi plac modelele Floating Daydreams cel de fete si “Hunting for honey”- de care ne-am luat si eu si prietenul meu iar toata lumea ne spune ca aratam f dragutz asa cu ele amandoi.
Ce sa va mai spun…eu am fost chiar incantata de ele, de fapt toti 4 am fost. Voi mai comanda cu siguranta de la ei si pe viitor, astept noile modele!

Avatar

Adelle

June 7th, 2008 at 1:32 am

Ralu, merci de feedback.
Si mie cel mai mult imi plac tot cele 2 modele 🙂

Avatar

Cupon de reducere TaraFashion

August 4th, 2008 at 9:23 am

[…] Alt cupon interesant: 10% reducere la tricourile de baieti SundayOutfit – magazinul este de ceva vreme in lista de mea online boutiques > vezi review. […]

Avatar

SundayFashion - hanorace si imprimeuri geniale

September 19th, 2008 at 7:52 am

[…] Sundayoutfit a lansat un nou magazin: SundayFashion.ro.  Asa cum era de asteptat, magazinul are poze super […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri