Ludmila Corlateanu la Pret a Porter Paris

August 26, 2008 | In: haine

Ludmila Corlateanu si a sa colectie primavara – vara 2009 “Kellylicious” vor fi prezente la Pret-A-Porter Paris intre 5 – 8 September 2008. Ludmila este din Chisinau, acolo a luat primele cursuri de pictura, moda si design, a studiat apoi la Milano la Istituto Marangoni – cea mai buna scoala de Fashion din Italia. Acum ea lucreaza in Bucuresti pentru propriul brand. Colectia de toamna-iarna 08 a fost prezentata la Romanian Fashion Week si a fost considerat cel mai interesant si bun debut.

Imi plac rochiile Ludmilei, sunt feminine dar si copilaresti, sunt chic dar simpliste, sunt realizate cu tehnologii moderne, dar totusi au o linie vintage.

Ludmila Corlateanu - colectia Primavara Vara 2009

Ludmila Corlateanu - Colectia Primavara Vara 2009

Fiecare colectie are o poveste si un mesaj bine gandit. Colectia Primavara Vara 2009 povestete despre Grace Kelly si vacanta ei imaginara pe Coasta de Azur. Colectia de Toamna vorbeste despre Lolita si uniformele scolare rusesti.

Ludmila Corlateanu - colectia Toamna Iarna 2008

Ludmila Corlateanu - colectia Toamna Iarna 2008

Comenzile pentru colectia de toamna se pot face prin email direct la Ludmila. Colectia ce va fi prezentata la Paris va fi pusa la vanzarea abia primavara viitoare.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share





1 Raspuns to Ludmila Corlateanu la Pret a Porter Paris

Avatar

Sale colectia Toamna Iarna Ludmila Corlateanu 2008 | Adelle ~ Jurnal de shopping online

September 24th, 2008 at 11:42 am

[…] Ludmila Corlateanu a anuntat un eveniment interesant: scoaterea la vanzare a colectiei de Toamna Iarna 2008 si ne invita in atelierul ei pentru a le vedea “pe viu”. Bineinteles, exista si posibilitatea comandarii online. Ideea evenimentului e foarte fain, si mi se pare interesanta mai ales partea cu vizitarea atelierului, m-as simti ca intr-o tara a povestilor.  […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri