Căzuți la datorie

August 1, 2010 | In: natural

Cei doi temerari își fac siesta după ce au alergat cateva ore, unul dupa mingii, flori, petale, fire de iarba, altul dupa vrăbii și muște. Sunt așa de drăgălași împreună.

Ra are o pisică și un cățel, îi iubește pe amândoi, îi strigă, îi mângăie, îi hrănește, îi cunoaște fiecăruia “metehnele” și îi respecta. Știe că pisica nu se trage de coadă, nu trebuie deranjată când doarme, iar dacă pisica se cere afară, Ra încearcă să îi deschidă ușa. Dacă Ra plânge mâța vine imediat, probabil în încercarea de a o înveseli, de cele mai multe ori chiar merge -cum o vedea pe Kira, cum apare un zâmbet pe fățuca ei.

Poza e făcută acum vreo 3 luni, să nu credeți că o învelesc pe căldura asta. 🙂

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

5 Raspunsuri to Căzuți la datorie

Avatar

Andreea

August 1st, 2010 at 9:29 pm

Vai, ce frumos dorm…Matei este incantat de cei doi motani ai bunicilor (unul la fiecare pereche de bunici). doar ca niciunul din cei doi nu ii impartaseste sentimentele.

Avatar

mariamirabela

August 2nd, 2010 at 6:57 am

Ce frumosi sunt! Si Degetzica este incantata de orice pisica si de orice caine, dar inca nu stie ca pisica nu se trage de coada, asa ca orice pisica fuge mancand pamantul dupa 5 minute de interactiune.

Avatar

Amy

August 2nd, 2010 at 12:00 pm

Ce frumos dorm ei :X.

Avatar

povesteadarieinicole

August 2nd, 2010 at 3:57 pm

Vai ce frumos dorm!!!!!Bine v am gasit.Va urmarim de multa vreme , insa de abia acum am reusit sa postez comentarii pe blogul vostru.Aveti o fetita minunata.Sa va traiasca .Multa sanatate va dorim!

Avatar

Adelle

August 3rd, 2010 at 7:41 am

@povesteadarieinicole, ma bucur sa va cunosc, mai ales pe Daria 🙂

Comment FormComenteaza

    WordPress › Error

    There has been a critical error on your website.

    Learn more about debugging in WordPress.