Alpaca

January 15, 2008 | In: accesorii, haine, jucarii, shopping online

Poza AlpacaStiti ce este animalul asta dragalash din poza? Nu, nu este un miel. Nu, nu este de plush :). Este un alpaca.
Alpaca este un pic mai mic decat lama si creste in Anzi la altitudini de 3500 – 4500m. Datorita calitatii blanii, alpaca este unul dintre cele mai valoroase animale dintre cele “blanoase”, iar in Peru este interzisa taierea lor. Bineinteles, ca se face contrabanda cu carnea de alpaca, dar teoretic animalele sunt crescute doar pentru blananita lor deosebita si sunt tunse la fel ca oile noastre.

Magazinul Alpaca-Shop ofera doar produse din blana de… ati ghicit, alpaca: decoratiuni, jucarii, haine pentru femei si barbati. Produsele sunt un pic mai scumpe decat cele din materiale obisnuite si sunt importate de la mama lor, din Peru. Se pare ca acesta lana este mult mai moale decat cea de oaie si de 7 ori mai calduroasa. Mi-ar place sa primesc un ursulet din blana de alpaca si un poncho adevarat. Pentru barbati un pulover dintr-o astfel de lana cred ca ar fi un cadou foarte nimerit.

Legat de navigarea prin magazin, mi-ar fi placut o descriere mai detaliata a fiecarui produs si masuri mai exacte la haine. Si cred ca un design ceva mai vesel m-ar fi determinat sa il pun in lista mea de online boutiques.

Pulover barbati alpaca - alpaca-shop.ro    Urs alpaca - alpaca-shop.ro    Poncho alpaca - alpaca-shop.ro    Caciula blana alpaca            


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and ShareComment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri