Am inceput pregatirile de Craciun

January 17, 2008 | In: shopping online, utile la shopping

Mos Craciun incepe din Ianuarie cu pregatirile, iar furnicuta lucreaza vara pentru iarna cea geroasa. Si eu, o adevarata ucenica-furnica al lui Mosu’,  am inceput lista cu cadouri. Ma inspir si de la Cutia de cadouri, un blog destul de interesant cu recomandari de cadouri. Util barbatilor cand nu stiu ce sa cumpere unei doamne.

De curand, am inceput sa scriu si scrisoarea pentru Mosu’. Mi-am facut un whishlist la uitecevreau: http://www.uitecevreau.ro/cadouri/5043 . E un instrument util de shorpping: iti faci o lista cu lucrushoarele pe care le doresti, apoi o arati prietenilor tai. Prietenii vor fi si ei fericiti pentru ca nu se mai streseaza cu intrebarea “Ce cadou sa iau?”, iar cadoul iti va fi pe plac – garantat.

De la uitecevreau as aprecia sa pot adauga magazinele publice in lista mea de magazine si mi-ar place sa vad carui utilizator ii apartin cadourile publice.


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

5 Raspunsuri to Am inceput pregatirile de Craciun

Avatar

Nelu Lazar

January 17th, 2008 at 2:31 pm

Salut, Adelle. Dorintele tale in ce priveste modificarile ucV iti vor fi indeplinite in curand ;).

Iar pentru ca ai scris de bunavoie un articol despre ucV, poti incepe o campanie publicitara pentru blog-ul tau cu ucVertiser.

Avatar

Moira

January 28th, 2008 at 8:25 pm

Well, foarte util acest site in special atunci cand te afli la distanta de prieteni si ei nu iti pot fi alaturi nici macar la ziua de nastere, de nume sau cu alta ocazie. Azi am incercat sa imi updatez adresa pt. ca cei care vor sa imi faca o surpriza sa aiba unde sa o expedieze. Si intrucat nu mai locuiesc in Romania, am stat 5 minute sa caut in lista de tari – United Kingdom… am incercat la U – UK, Un… nimic… M-am gandit ca ceva nu e in regula, ca tara aceasta a fost omisa.. apoi am observat ca de fapt lista contine tarile in romaneste si tara era trecuta la A: Anglia :))
Mai am un comment – nu pot adauga listele prietenilor mei (nu exista un fel de Favorites – sau daca exista eu inca nu l-am depistat).
In rest, felicitari pentru initiativa.

Avatar

Adelle

January 28th, 2008 at 8:31 pm

Nici eu nu am gasit vre-un butonas unde sa pot adauga ca prieten un user deja existent.

Moira, sper sa nu fi prea pretentioasa cu cadourile. 😉

Avatar

Adelle

January 29th, 2008 at 12:00 pm

Se pare ca exista butonasul acela . Trebuie mers pe pagina cu cadouri a prietenului si il gasiti in partea dreapta langa nume.

Avatar

Nelu Lazar

January 29th, 2008 at 2:59 pm

Am adaugat de curand butonul de conectare prieteni, la sugestia voastra. Multumesc penbru notificare! Astept oricand si alt feedback pentru ucV.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri