Aproape de bebe

January 28, 2010 | In: a fi parinte, copii, port bebe

SlingCea mai utila chestie pe care am cumparat-o pentru bebe este slingul, adica o esarfa in care pot pune pitica cam in 10 secunde. Asa iesim afara, mergem la cumparaturi, mai fac prin casa una, alta, bebe priveste sau doarme. A fost una dintre cele mai bune investitii. Am un bebe fericit, stie ca e iubit, ma simte aproape, iar eu am independenta. Slingul l-am cumparat cand bebe avea 3 saptamani, acum la aproape 8 luni, inca il folosim cu placere.

Sunt ceva diferente intre un sling si un marsupiu, iata pe cele mai importante:
apropierea dintre purtator (mami, tati) si bebe – la sling contactul este direct, in timp ce marsupiul pune un material destul de gros intre cei 2.
pozitia coloanei in marsupiu nu e tocmai cea naturala, iar in sling bebe poate fi purtat chiar de la nastere.
mai multe pe tema asta in articolul Sling sau marsupiu?

Esarfa este de la sling.ro si este facuta in Romania de catre o mamica. Am fost foarte incantata de “customer care”, am primit impreuna cu slingul si un manual de utilizare, foarte fain realizat, livarea a fost gratis si l-am primit in 2 zile de la comanda. Cu unul dintre slinguri am avut o mica problema, mi l-a schimbat imediat fara nici o ezitare.

Update: Gasiti slinguri si multe alte tipuri de esarfe port bebe si pe www.hiphip.ro, magazinul meu cel drag unde am adus lucruri minunate pentru copii fericiti.

Iata si 6 motive pentru care noi o purtam bebelusul.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

3 Raspunsuri to Aproape de bebe

Avatar

5 lucruri utile pentru bebe | Adelle

February 11th, 2010 at 11:29 pm

[…] Sling (esarfa) pentru ca e practic si recomfortant sa tinem bebele aproape. E util in casa, la plimbare, […]

Avatar

Alina

January 30th, 2011 at 11:27 am

Buna dimineata. Eu am un bebe de 8 luni, slingul l-am cumparat inca de cand avea 2 saptamani, dar pana acum nu l-am pus in el, am avut un marsupiu in care i-a placut atat de mult incat n-a mai vrut sa incerce altceva… Vroiam sa iti cer o parere, pentru ca m-am tot uitat la cum stau cei mici in sling si ma intreb daca nu-s sanse sa pice. Asta in ideea ca acum e maricel si se misca destul de mult … Gasisem undeva o modalitate de prindere a esarfei si in jurul taliei dar nu o mai gasesc …Multam frumos

Avatar

Adelle

January 30th, 2011 at 11:37 am

Alina, ce fel de sling ai? Din acela cu inele?
Copilul nu cade. Materialul trebuie sa fie bine intins pe spatele lui si tot ce ramane se baga sub fundulet, sunt se formeaza un mic buzunar.
Uite aici sunt si cateva videouri care arata cum sa pui un sling cu inele http://adelle.ro/esarfa-port-bebe-sling-cu-inele/

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri