Bebe a mers la primul sau curs de gatit

February 10, 2010 | In: iesim din casa

Vreau ca Strumfi sa socializeze cat mai mult, vreau ca eu sa ies din barlog, ne intereseaza subiectul cursului, Strumfi este inca alaptat -> solutia: mergem cu bebe la curs. Si uite asa sambata toata familia a invatat.

Participarea a fost un real succes, Strumfi s-a distrat, a vazut multa lume, a comunicat prin zambete si gangureli, iar noi am invatat sa gatim un meniu de iarna ce creste imunitatea. Pe scurt, am avut o sambata foarte faina. Toata tarasenia a fost organizata de Armonie cu natura.

Copii in bucatarie

Photo: hlkljgk

Asadar se poate mege la cursuri cu cei mici si va incurajez pe toti sa incercati. Pentru ca totul sa fie ok asigurati-va ca:

1. ca bebelusii sau copiii sunt bineveniti. In cazul de fata langa sala de curs era amenajata o camera plina cu jucarii. Printre participanti mai erau 3 copilasi, dar ceva mai mari (3ani).

2. nu veti plati pentru doua persoane in cazul in care prichindelul este nelinistit si unul din parinti sta mai mult pe afara cu el.

3. luati loc aproape de usa astfel incat unul din parinti sa poata iesi repede cu prichidelul afara daca este nevoie.

4. aveti geanta plina de jucarii si chestii de molfait. Noi am avut turtite de orez fara sare, banane si jucarii “silentioase”.

Foarte util a fost si mei taiul unde Strumfi a tras un pui de somn.

Azi participam la cursul numarul 2. Sper sa iasa bine, tineti-ne pumnii.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Bebe a mers la primul sau curs de gatit

Avatar

5 Motive pentru care purtam bebelusul | Adelle

March 23rd, 2010 at 8:09 am

[…] wrap pot chiar si alapta discret in public. Bebe nu ne-a ingradit, putem merge oriunde avem chef: la curs de gatit, la povesti din lumea mare, la treaba in […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri