Biciclete online

May 18, 2008 | In: sport

Cu un an in urma imi doream foarte mult un city-bike olandez for ladies, neaparat cu un cos mare in fata. Intre timp m-am mutat in Bucuresti, am uitat de visul meu, iar bicicleta cea veche si barbateasca rugineste intr-un colt si ma incurca din ce in ce mai des. Acum imi doresc doar sa pot merge pe bicicleta, indiferent de bicicleta.

Mi-am adus aminte de visul meu pentru ca am vazut un magazin online de biciclete: SportBikeCenter. Magazinul arata foarte bine si desi nu aveam de gand sa cumpar ceva m-a atras, m-am jucat pe el cateva minute bune. Am vazut multe biciclete, de diferite tipuri si chiar un tandem. 

Pe langa bicle gasim si o gramanda de accesorii, piese si imbracaminte. Categoria imbracaminte este un pic ciudata, produsele fiind specializate pentru downhill si freeride si mai putin pentru amatori. E adevarat, depinde si de target dar biciclete prezente in magazin sunt si pentru amatori sau chestii mai putin extreme, atunci ma astept ca si restul accesoriilor sa atinga acest target. M-as fi asteptat sa vad macar pantaloni speciali pentru biciclete, din aceia cu intarituri si cu care sa poti merge lejer in ture mai lungi, iar la categoria casti as fi vrut sa vad si casti mai usoare, mai “de oras”.

Voi pune SportBikeCenter in lista mea de online boutiques pentru ca imi place foarte mult cu arata si pentru varietatea mare de biciclete.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

11 Raspunsuri to Biciclete online

Avatar

Maria

May 19th, 2008 at 10:41 am

da, chiar arata f bine site-ul
pe mine m-ar interesa sa cumpar niste accesorii (cos, aparatoare, lumini) pentru bicicleta 🙂 am tot auzit de assport dar inca nu am reusit sa ajung, alte recomandari?

Avatar

Moira

May 19th, 2008 at 12:30 pm

Maria, foarte fain site-ul recomandat de tine! si chiar, Adelle are dreptate: oare de ce bicicletele nu sunt la moda in Romania?

Avatar

Andreea

May 19th, 2008 at 1:51 pm

Poate pentru ca sansele de supravietuire pe bicicleta sunt minime pe starzile noastre?

Avatar

Radu S

May 19th, 2008 at 6:24 pm

Ah! Asta da problema, cu bicicleta in oras. Si problema mea, de altfel. Desi in Timisoara hai sa zicem ca mai sunt niste artere suficient de largi ca sa incapa si niste pedale.

==> http://velorutia.ro/

Avatar

Calin

September 3rd, 2008 at 10:12 pm

Foarte frumos site-ul de care zici si cu multe lucruri interesante pe el chiar am vazut ce nici nu stiam ca exista, biciclete gen chopper. Ceva foarte interesant.

Avatar

Calin

September 3rd, 2008 at 10:14 pm

Avatar

Andrei

October 19th, 2008 at 6:45 pm

De ce nu incercati http://www.asasport.ro ? Biciclete , aparate fitness, mingi , bla bla . In curand si schiuri , patine gheata , si alte articole ale sportului alb .

Avatar

ANA

May 11th, 2009 at 3:39 pm

AVETI BICICLETE PENTRU COPII DE 8 ANI

Avatar

Artistu zice… » Ciclo Familia - in Jurnal de Tatic! Ep.8

June 14th, 2009 at 6:07 pm

[…] (Suirsa imaginii Adelle) Ciclo Familia! Vreau sa reinventez acest termen! Vreau sa imi aduc aminte de plimbarile in care ma […]

Avatar

Anca

February 25th, 2010 at 12:47 am

Avand 2 copii, unul de 7 si unul de 2, fireste, ca trebuie sa iau 2 biciclete ca sa existe pace in casa 🙂
Am descoperit la indrumarea unei colege situl http://www.bikexcs.ro
Am fost la ei in D-na Ghica si vreau sa va zic ca am luat 4 biciclete 🙂 Acum avem cu totii si asteptam sa vina vremea de plimbare cat mai repede.
Am stat putin pe ganduri daca eu si sotul meu sa cumparam un tandem dar pana la urma am ales doua biciclete superbe Nirve. Bafta!

Avatar

daniel

October 10th, 2011 at 7:32 pm

foarte tare bicicleta pe care pot pedala mai multe pers.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri