Bilete online

January 26, 2008 | In: divertisment

Maine merg cu familionul la spectacol – Spargatorul de nuci cu teatrul Balsoi. Mama cum a auzit de spectacol a zis ca vrea neaparata sa mearga si bineinteles ca pe mine a cazut “magareata” de a cumpara biletele. Aveam o intalnire aproape de Sala Palatului si am crezut ca voi rezolva rapid cu biletele. Da, de unde! La Sala Palatului programul casieriei se termina la ora 18.00. Eu am ajuns acolo la 18.30 – cam neplacut.

Am revenit acasa decisa sa comand biletele online, prea e complicat cu programul de la Sala Palatului.

Exista multe site-uri unde poti comanda bilete online, dar nu am vazut nici unul unde sa pot alege locul. Randul il pot alege pentru ca de asta depinde pretul, dar locul e si el important. Una e sa stai la margine si alta e sa stai in mijloc. Eh…cred ca cer cam multe.

In final, am comandat de la biletelaspectacol.ro. De fapt erau singurii care mai aveau bilete disponibile. Dupa trimiterea comenzii am fost anuntata ca trebuie sa ii sun sa le confirm. Adica EU comand ceva si apoi tot EU sa dau telefon sa confirm; iar telefonul e si el cu program redus. Hello! Daca nu eram la ananghie, as fi renuntat imediat la comanda. Vreau neaparat biletele asa ca fie, ii sun. Dupa vreo 4 zile am biletele si toata lumea e fericita.

Ne vedem la balet. 🙂


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

2 Raspunsuri to Bilete online

Avatar

alexa

February 3rd, 2008 at 5:52 pm

Buna , cum ti s-a parut specatacolul ?? As vrea sa merg si eu dar inca nu sunt foarte sigura ca merita , asa ca am mare nevoie de parerea cuiva care a vazut spectacolul .Imi plac foarte mult articolele de pe site …;)

Avatar

Adelle

February 3rd, 2008 at 6:02 pm

Hello Alexa. Mi-a placut mult spectacolul. A avut un efect mare si faptul ca au jucat cu hainele originale – fetele erau cu rochii lungi , nu cu rochitele acelea albe de balerine.
Eu am luat biletele cam tarziu si am abia am gasit cateva locuri in ultimele locuri si vedeam niste purici dansand. Daca te duci, iti recomand locuri cat mai in fata.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri