BRD Punct Card

June 16, 2008 | In: utile la shopping

Ati observat probabil bannerul BRD Punct Card de sus. Articolul aceasta are stransa legatura cu el si voi nota cateva detalii legate de acest card si parerea mea despre aceasta.

PunctCard este de fapt un card de credit mai special, cu care aduni puncte ori de cate ori il folosesti. Fie ca e vorba de plati ale facturilor, plati pe internet, plati la supermarket si chiar plati in strainatate. Dupa ce aduni un numar minim de puncte, acestea pot fi apoi folosite la cumparaturi in reteaua de Parteneri.  

Practic de fiecare data cand platesti cu cardul primesti o reducere. Ca sa va scutesc pe voi de calcule complicate, mi-am reactivat eu matematica si va pot spune ca punctele echivaleaza cu o reducere intre 0.25% si 1.25%. In reteaua de Parteneri vei obtine cea mai mare reducere, iar pentru platile facturilor si  pentru cumparaturile din strainatatea se ofera cea mai mica reducere. 

Acest card de credit are atasat si un pachet gratuit de servicii AIG, constand in asigurare si asistenta pe parcursul calatoriilor.

Legat de campania PunctCard, mi-a placut faptul ca poti aplica foarte rapid, solicitarea cardului fiind posibila prin completarea unui formular aflat chiar pe pagina de prezentare. De pe site poti descarca toate documentele ce trebuie completate pentru obtinerea liniei de credit, dar si o lista cu tarife si comisioane si regulamentul programului cu puncte atasat cardului.

Din punctul meu de vedere, unele dintre cele mai importante criterii pentru alegerea unui card de credit sunt  dobanzile si comisioanele. Pe site am aflat ca acest card are o “dobanda de 0% pana la 60 de zile”, dar nu am gasit in lista de tarife si comisioane o clarificare asupra dobanzilor percepute dupa cele 60 de zile.

articol sponsorizat de BRD.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

4 Raspunsuri to BRD Punct Card

Avatar

candid

June 16th, 2008 at 6:34 pm

Simpatica expunere, coerenta si placuta. Daca nu as fi avut cont la Transilvania m-as fi lasat “combinat” 🙂

Avatar

Adelle

June 16th, 2008 at 7:18 pm

candid, esti foarte dragut 🙂

Avatar

tatiana

June 16th, 2008 at 7:37 pm

dupa expirarea perioadei de gratie de pana la 60 zile dobanda aplicata este in procent de 22 %

Avatar

alex

June 16th, 2008 at 8:11 pm

imi pare rau sa va spun dar BRD, desi o banca mare, este plina de personal neprofesionist. si nu va vorbesc din auzite, va vorbesc din experienta proprei. am si dovezi in acest sens.
pe un cont personal in euro mi-au introdus ca imputernicit o alta persoana, “din greseala”…
va dati seama daca persoana in cauza afla???
la orice BRD, cu buletinul, putea sa imi goleasca contul.
Mai mult, comisioanele de retragere, de administrare…de orice sunt mai mari si, de cele mai multe ori, nu sunt la vedere.
oricat de tentanta e oferta lor, in momentul in care o banca iti risca banii cat sa iti cumperi o casa si au nesimtirea sa incerce sa musamalizeze greseala, nu se poate numi banca!!!!

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri