Clubul textilistilor (2)

May 23, 2010 | In: clubul textilistilor

Clubul textilistilor este clubul parintilor purtatori de odor in esarfa port bebe si al bebelusilor purtatori de scutece din material textil. Acceptam si mamici in devenire sau bebelusi interesati de fenomenul textilelor.

O noua intalnire, Sambata, 29 Mai, ora 17.00.

Vom vorbi in primul rand despre cum se leaga wrapul in fata, in spate, pe sold si despre mei tai (in prima ora de la 17-18.00). Apoi stam la taclale despre orice alt subiect (alte sisteme port bebe, scutecele textile, sau alte experiente legate de bebelusi).

Va astept Sambata intre 17.00-19.30 pe strada Icoanei 61, etaj 2 (vezi harta, balonul albastru). E o cladire noua de 4 etaje, sunati la interfonul de la poarta si apoi mergeti la intrarea din dreapta. Ar fi bine sa dati un semn daca veniti, sa stiu cat de cat la ce/cine sa ma astept (pe email sau un comentariu aici). Oricum puteti aparea si neanuntati.

View Clubul Textilistilor – adelle.ro in a larger map

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

6 Raspunsuri to Clubul textilistilor (2)

Avatar

didinuska

May 24th, 2010 at 9:36 pm

eu doresc sa ajung. sunt gravida in 36 de saptamani. dc apare ceva si nu mai pot ajunge, voi anunta fie pe mail, fie tot aici.

Avatar

Ioana

May 25th, 2010 at 12:21 am

si noi venim. mai pune doua persoane pe lista 🙂 cu bebei cu tot

Avatar

Adelle

May 25th, 2010 at 8:12 am

Super! O sa fie fun, fun, fun. 🙂

Avatar

emiliana

May 28th, 2010 at 3:04 pm

Salut! sunt din Brasov si as vrea sa stiu mai multe despre ceea ce faci si sa pot lua eventual parte la experienta voastra.Am un bebe de 7 luni si azi te-am descoperit intamplator.Felicitari!

Avatar

Adelle

May 29th, 2010 at 11:35 am

emiliana, ma bucur ca ne-ai gasit si felicitari pentru bebe.

Ca idee, vreau sa subliniez ca intalnirile clubului nu au ca scop principal vanzarea unor produse. Nu vreau sa veniti neaparat pentru a cumpara. Vreau sa cream o mica comunitate, vreau sa discutam, sa schimbam idei si principii. Mai invatam o legatura noua de wrap, mai schimbam o idee legat de o iritatie, sau de mancare. Iar copii sunt si ei cu noi si se vor juca.

Avatar

Poze de la clubul textilistilor | Adelle

May 30th, 2010 at 1:46 pm

[…] La cererea publicului, pozele de ieri de la clubul textilistilor. […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri