Cu bebe la povesti din LumeaMare

February 22, 2010 | In: iesim din casa

Ciufulici la povestiri din Lumea Mare

Ciufulici merge cu noi cam peste tot, asculta povesti, vede poze, intalneste oameni, bea ceai. Sambata am mers la Povesti din Lumea Mare unde a aflat cum se poate urca pe Kilimanjaro. A ascultat foarte atent si cuminte, la final a zis “Mami, tati vreau si eu acolo!”. Am promis sa mergem, urcusul pare realizabil, insa e nevoie de ceva bani. Pentru moment ne vom limita la munti mai aproape de noi, asteptam primvara si pornim in drumetii. Au mai fost povestiri din Viena si Mongolia (pe motor).

Evenimentul a avut loc la GreenTea, un loc unde nu se fumeaza tigari, dar narghilea se poate comanda uneori. Din punctul de vedere al toxicitatii fumului e cam tot una, chiar mai rau. Totusi, locul e foarte dragut, e “child friendly”, iar sambata a fost fara fum. Ciufulici a primit chiar si un elefantel de plus (multumiri!).

surse poze: Alex Farca (lumeamare.ro)
Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

2 Raspunsuri to Cu bebe la povesti din LumeaMare

Avatar

LumeaMare

February 22nd, 2010 at 7:11 pm

Ma bucur ca am avut printre noi un bebe viitor mare calator! Felicitari pentru ca il luati cu voi si pentru ca e asa de cuminte!
Multumesc si pentru articol si va astept si la alte editii… poate ca povestitori? 🙂

Toate cele bune!

Roxana

Avatar

6 Motive pentru care purtam bebelusul | Adelle

March 23rd, 2010 at 8:54 am

[…] alapta discret in public. Bebe nu ne-a ingradit, putem merge oriunde avem chef: la curs de gatit, la povesti din lumea mare, la treaba in […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri