Decoratiuni Baroc si Art Noveau

June 30, 2008 | In: decoratiuni

Veioza cu abajur - - miavintage.ro Mic mobilier Art Deco, candelabre cu sticla de Murano sau portelan si bronz, ceas cu pendula din lemn de nuc, serviciu de cafea din portelan pictat manual, oglinda din cristal si rama din lemn aurit,  pe toate le-am vazut la Mia’s Vintage Boutique. El este primul magazin online cu decoratiuni vintage pe care eu il vad in .ro.

Sunt foarte incantata de ceea ce am gasit in rafturi – obiecte ce aduc casutei un aer romantic si unic – toate fiind selectate cu mult bun gust. Pentru fiecare piesa se ofera informatii legate de stilul artistic, materiale,  perioada realizarii si chiar atelierul de provenienta. Imi place sa gasesc chiar in magazin diverse informatii istorice si nu numai despre stilurile artistice si despre brandurile produselor oferite la vanzare.

Iata cateva din produsele care m-au cucerit:

 Telefon metal si Onix, Art Deco - miavintage        Oglina bonrz, Art Nouveau - miavintage.ro        Carafa - bronz pictat manual

Nu e minunata veioza cu fundita? Sau telefonul Art Deco? 🙂

Pentru detalii privind modul in care se face comanda exista o bulina albastra care dispare atunci cand intri pe o categorie sau pe un produs. Nu inteleg de ce dispare chiar atunci cand sunt sansele mari sa se lanseze o comanda – e derutant. Atentie: la fiecare categorie exista mai multe pagini, lucru pe care eu l-am observat destul de tarziu.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

3 Raspunsuri to Decoratiuni Baroc si Art Noveau

Avatar

sash

July 7th, 2008 at 2:00 am

si cei de la vintage boutique.ro au decoratiuni vintage 🙂

Avatar

Adelle

July 7th, 2008 at 5:56 pm

@sash: da, asa e, ai dreptate. Dar vintageboutique nu e concentrat exclusiv pe decoratiuni vintage.

Avatar

Articole CosmoBoutique - Shop online de cosmetice, imbracaminte si accesorii pentru femei>

July 16th, 2008 at 10:24 am

[…] Addelle.ro – Decoratiuni Baroc si Art Noveau […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri