eCommerce: Gala si Studiu

October 8, 2008 | In: noutati

Vineri, 10 octombrie, incepand cu ora 18.00 voi fi prezenta la Gala Premiilor eCommerce. Sunt 41 de magazine inscrise in competitie. Festivitatea de premiere va fi precedata de seminarii in care se va discuta despre situatia pietei eCommerce dar si despre problemele pe care le intampina magazinele online.  

Gala eCommerce

Intrarea se face doar pe baza de invitatii. Cei interesati sa participe la acest eveniment pot primi una din cele 20 de invitatii oferite gratuit de catre organizatori. 

Daca tot discutam despre eCommerce as vrea sa readuc in discutie Studiul privind comertul electronic din Romania. Acest studiu are nevoie si de respondenti din partea magazinelor online. Magazinele, si nu doar consumatorii, sunt invitate sa participe si sa isi spuna pasurile. Din informatiile pe care le am, pana acum foarte multi consumatori au raspuns invitatiei, insa raspunsurile de la magazine sunt sub asteptari.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and ShareComment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri