Evenimente: Fancy Pancy si HandmadeART-Fest

July 17, 2008 | In: noutati

Weekendul se arata aglomerat cu targuri handmade si multe alte oferte. Cred ca Sambata voi merge la Rasnov, iau o gura de aer curat, vizitez cetatea si in acelasi timp arunc o privire la ceea ce ne propun artistii romani. Duminica raman in Bucuresti si colind centrul vechi, iar apoi merg intr-o curte cu nuci mari pentru a ma racori cu un sirop de sifon si pentru a studia hainute lucrate manual. Cam asta ar fi planul, dar pana atunci mai sunt cateva lucruri de rezolvat.

1. HandmadeART – Fest: Sambata si Duminica, 19, 20 Iulie, Cetatea Rasnov, Brasov.

Evenimentul reuneste artişti din diverse domenii precum: picturã, sculpturã, ceramica, bijuterii, fotografie, muzicã clasicã, decoraţiuni, manufacturã textilã si teatru. Sunt programate concerte, piese de teatru si ateliere de lucru specializate pe olarit, pictura pe lut, sculptura. Cu alte cuvinte, vom vedea “pe viu” cum se construieste arta. Festivalul este organizat de HandmadeArt, dar pe site-ul lor nu am vazut informatii legate de program. Am gasit insa pe hotnews.ro. Despre HandmadeArt am mai vorbit aici.

HandmadeArt-fest - festival national de arte si mestesuguri

2. Fancy Pancy – Duminica 20 Iulie, Armeneasca 33, Bucuresti.

Ne asteapta genti, brose din fetru, tricouri pictate manual, accesorii fimo, si mult aletele. Aristi participanti:  Army of mice , Eclectic Factor , Kitten Wear, Irina MoiseTricksbox, Virginia TomaAlexandra si Traian, Silvia si Diana.

Fancy Pancy - targ lucrusoare handmade

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Evenimente: Fancy Pancy si HandmadeART-Fest

Avatar

Am fost la HandmadeART-Fest

July 21st, 2008 at 10:41 pm

[…] RSS ← Evenimente: Fancy Pancy si HandmadeART-Fest […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri