Fabrique

May 11, 2008 | In: accesorii, decoratiuni, haine, noutati, pantofi

Lansat de curand, Fabrique se vrea un boutique inovator, un magazin care isi propune sa fie al Orasului si sa ne tina conectati la el. Cred ca este unul din primele magazine unde Bucurestiul are un anume rol central.

Ca o prima impresie, Fabrique arata bine, dar bineinteles ca se poate si mai bine. Totusi remarc aerul proaspat pe care il aduce in shoppingul online din .ro. Marcile si produsele sunt avangardiste, promoveaza unicitatea si deosebitul.

O parte dintre ele sunt aduse din afara, dar cel mai mult ma bucura prezenta catorva ateliere de creatie Romanesti: Care?Cutare, BigFit si NaiveDesign. Pufii Care?Cutare sunt deliciosi, lampile NaiveDesign sunt surprizantoare, iar tablourile BigFit – i just love them.
Dintre produsele de afara, preferatele mele sunt castile Mimotica Micola si balerinii/espadrilele Kokon to Zai.

Acum partile care nu imi plac:
– muzica: as prefera fara, dar daca nu se poate, macar sa fie un butonas “mute”,
– siteul merge foarte greu, nu stiu care ar fi explicatia dar pentru fiecare pagina astept cam prea mult,
– in ultimul rand, o mare parte din categorii sunt goale. Ei cumva explica acest lucru si sustin ca vor ca noi sa ne facem o idee si sa stim la ce putem sa ne asteptam. Eu una nu prea sunt de acord cu asta si mai degraba ma dezamagesc sectiuniile goale.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

5 Raspunsuri to Fabrique

Avatar

behindblueeyez

May 11th, 2008 at 5:25 pm

a ce tare 🙂 chiar uitasem sa ma mai uit cand il lanseaza( au avut un fel de teasing pe stiupecineva inainte de lansare si eram foarte curioasa despre ce e vorba)
Site-ul e cam dezamagitor – greu de navigat, muzica stresanta… putine produse si cam scumpe (IMHO)
BigFit imi plac.

Avatar

Radu S

May 12th, 2008 at 7:03 am

merci

Avatar

Adelle

May 13th, 2008 at 3:16 pm

@ bedindblueeyez – Asa e, au avut un teasing foarte simpatic – am citit despre Fabrique inainte de lansare cu cateva luni pe 2-3 bloguri. E clar ca sunt abia la inceput si mai au ceva lucruri de aranjat, sper sa o si faca.

@ Radu, cu placere – ma bucur ca ti-a fost de folos. Ce-i drept a trecut cam multisor de cand nu am mai vorbit despre un magazin adresat si barbatilor, chiar ma temeam tu ti-ai luat deja campii 🙂

Avatar

Catalin Zorzini

May 14th, 2008 at 12:31 pm

Hello, ma bucur ca vi se par dragute chestiile de la Big Fit. Puteti vedea multe dintre lucrari in expozitia de la Novotel (calea Victoriei 37B), care continua pana pe 1 iunie. Live e mult mai bine 🙂
detalii pe http://noivorbimcuperetii.ro/

Avatar

Radu S

May 14th, 2008 at 9:28 pm

Hehe.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri