Fursecuri homemade

June 11, 2008 | In: dulciuri

chcolate-chip-cookies - fursecul mecanicFursecul mecanic ne propune o alternativa inedita fata de obisnuitele dulciuri din magazine, acele produse ce contin zeci de Euri si conservanti si au termen de valabilitate masurat in ani.
Iata ce ne propune el sau ea: in fiecare samptamana ne va gati ceva dulce, din ingrediente proaspate si (pe cat posibil) organice. Pentru inceput livrarea fursecurile se va face doar in Bucuresti.

Interesant este “modelul de business” : fursecurile sunt oferite gratuit, fara nici o obligatie, dar bineinteles, donatiile sunt binevenite. Ideea e excelenta si sunt tare curioasa care va fi reactia “publicului”. Dupa ce am citit prima reteta – Chocolate Chip Cookies cele cu livrarea saptamana aceasta, mi-a lasat gura apa. 🙂

COMPLETARE: Donatiile pentru Fursecul Mecanic se pot face prin Paypal.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

6 Raspunsuri to Fursecuri homemade

Avatar

Andreea

June 11th, 2008 at 6:51 pm

Excelenta ideea. Multumesc Adelle pentru “tip”. Sunt chiar curioasa cum o sa tina treaba cu donatiile in Romania. In vest tin astfel de “modele de business”, dar aici am niste dubii.

Oricum eu ii tin pumnii si sper sa iasa 🙂

Avatar

Vero

June 11th, 2008 at 7:03 pm

su-per tare! 🙂 mai ales ca in spatele fursecurilor se afla un barbat cu pasiuni pt gatit 🙂

Avatar

Daiana

June 12th, 2008 at 10:07 am

Multumim pentru pont! Abia astept sa degust minunatiile…

Avatar

Daiana

June 12th, 2008 at 10:12 am

PS. Fetele de la Kihi-kiha vor avea duminica o lansare pentru Boom-Tv a colectiei “Vise” ( am scris mai mult pe blog)

Avatar

Ioana

June 12th, 2008 at 1:48 pm

E de cun simt sa donezi… totusi, ii ceri omului sa-ti dea sa gusti ceva pt care el munceste si cheltuie. Eu sigur voi dona.

Avatar

Adelle

June 12th, 2008 at 2:03 pm

Vero, merci sa m-ai luminat. Eu am vazut ca s-a mai discutat pe un blog problema asta: Fursecul mecanic e un el sau o ea, dar nu am avut rabdarea sa aflu raspunsul. Deci e un el, asta e si mai laudabil.

Daiana, sunt chiar “de vis” hainutele Kihi-kiha. Super.

Ioana, da, e de bun simt sa donezi ceva pentru delicatesele primite, dar nu e obligatoriu. 🙂 Si eu voi dona in momentul in care le voi primi.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri