Hainute pentru copii

June 13, 2008 | In: copii

Haine copii - kihi-kihaAm descoperit cu mare placere lucrusoarele pentru copii create de catre cele doua designerite de la Kihi-Kiha. Ne propun colectii de hainute, costume pentru carnaval si decoratiuni pentru camerele copiilor. Fiecare obiect este unicat, pictat manual, purtand o povestea fara sfarsit cu flori, dinozauri, printese si printi. Iata si motoul lor: “Pentru ca lucrurile si locurile frumoase din copilaria noastra ne imbogatesc imaginatia si ne bucura sufletul.” Suna asa frumos!

Aplica CalutPentru camerele copiilor, Kihi-Kiha realizeaza picturi pe pereti pentru camere tematice: camera furnicii, camera ciupercuta sau camera fermier. Picturile sunt completate de lenjerii de pat, paturici si obiecte de decor. Aplica calut din fotografie mi se pare excelenta, si as pune-o bucuroasa chiar si in living. Foarte interesante mi se pare si accesoriile pentru copii: adica cercei si coliere. Nici nu m-as fi gandit, dar iata o idee foarte faina pentru un business: accesorii pentru copii.

Colectia cea noua de hainute Kihi-Kiha – Vise – va fi prezentata Duminica 15 iunie ora 12.00 in Parcul Tineretului. Nu voi putea merge, dar abia astept sa vad pozele.

Kihi-Kiha nu are magazin online, doar site de prezentare, dar nu m-am putut abtine.

multumesc Daiana pentru pont 😉

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

2 Raspunsuri to Hainute pentru copii

Avatar

irinaindira

September 10th, 2008 at 8:57 pm

Super!Vainvit si pe blogul meu.Este un blog de creatie.Creez si execut haine unicat sau in serie mica pentru copii.

Avatar

Adelle

September 11th, 2008 at 3:39 pm

Irina, sunt foarte dragute creatiile tale.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri