Homedeco – cadouri pentru căsuţe răsfăţate

September 30, 2008 | In: accesorii, cadouri, copii, decoratiuni

Homedeco.ro e un magazin online care imi place, 2-3 zile am tot studiat si m-am minunat. Am vazut multe chestii pentru case si gradini rasfatate, cadouri de casa noua, mobilier pentru copiii si chiar pentru catei. 

Bobles un fel de mobila-jucarie pentru camera copiilor. Obiectele sau mai degraba animalutele au functii multiple, sunt usor de spalat, moi si placute la atingere, materialul fiind un fel de spuma densa. Elefantelul poate fi scaunel, balansoar, barcuta etc. Imi plac mult cum arata si s-ar integra foarte ok si in living, nu doar in camera copiilor. 

mobilier camera copiiilor bobles

Am fost foarte incantata cand am vazut ca pot comanda produse Koziol. Ma pot declara fara retineri “fan” Koziol, furnicuta capsator, lenesul suport pentru post-it si hipopotanul suport pentru ochelari sunt prietenii mei dragi din birou. Koziol a patentat globul cu lichid si fulgi de nea, iar acum produce diverse obiecte pentru birou, bucatarie si chiar gradina, obiecte utile, dar cu un design super simpatic.

decoratiuni pentru birou

Pentru decorarea casei nu stiu daca Homedeco este locul spre care m-as indreptat, dar pentru cadouri trebuie retinut. E un magazin de unde pot sa ma inspir, am vazut deja cateva obiecte faine pentru cadouri, astept doar momentul potrivit.

via cutiacucadouri

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and ShareComment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri