Interesart

May 14, 2008 | In: accesorii

Saptamana trecuta am primit pe email o recomandare pentru un nou magazin online foarte dragutel, dedicat accesoriilor handmade. Interesart imi place pentru este un one-women business, dar totusi lucrul este luat in serios investindu-se in identitate si imagine. Siteul arata bine,  are destul de multe functionalitati incat unele magazine mai cu pretentii ar putea fi chiar invidioase. Pentru fiecare gentuta ne sunt recomandate accesorii asortate dar, atentie, exista si o valoare minima pentru comanda – nu este o suma mare, nu cred ca va fi o problema.

Desi, poate pare un obicei invechit, imi place sa ofer felicitari impreuna cu cadouri, iar eu, la randul meu, pastrez intr-o cutie toate felicitarile pe care le primesc. Chiar saptamana trecuta am cautat sa cumpar 2 felicitari si nu a fost usor sa gasesc ceva mai deosebit. M-am saturat de felicitari cu glumite rasuflate si  personaje din desene animate. Le prefer pe cele handmade. Iar cele de la Intersart sunt foarte simpatice si sper sa creasca un pic ca variatie – ma refer aici la evenimentele carora le sunt dedicate. Mi-au placut si serviciile oferite, in special cursurile de handcrafting pentru copii si parinti.

Legat de subiectul handmade, iata un site simpatic – pe mine m-au convins. So,

I Took The Handmade Pledge! BuyHandmade.org

Adaugare 18 Mai 08 : Am decis sa trec Interesart in lista mea de online boutiques pentru felul in care arata, pentru functionalitati si pentru handmade.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

9 Raspunsuri to Interesart

Avatar

Ginger

May 16th, 2008 at 9:04 am

Hei! In urma articolului am comandat o pereche de cercei si un set. Si nu numai eu: am facut comanda cu inca 3 colege de serviciu, fiecare si-a luat cel putin un produs! Foarte faine toate produsele si foarte bine pus la punct site-ul.

Avatar

Adelle

May 16th, 2008 at 11:39 am

Super tare. Sa le purtati iubite!

Avatar

valen

May 16th, 2008 at 12:28 pm

multumesc mult pentru cuvintele frumoase. comenzile sunt in lucru

Avatar

roxanaradu

May 16th, 2008 at 12:51 pm

frumos frumos, ma bucur sa vad astfel de proiecte si la noi

Avatar

behindblueeyez

May 19th, 2008 at 3:57 pm

Foarte dragalas site-ul si produsele 🙂 Felicitarile sunt foarte reusite

Avatar

valen

May 23rd, 2008 at 1:29 pm

Am mai pus felicitari si o sa mai pun (in urma sfatului primit). Am multe numai ca nu multi se dau in vant dupa cele facute manual.

Avatar

naira

May 24th, 2008 at 12:07 am

gentutele sunt foarte frumoase

Avatar

Silvertongue

June 2nd, 2008 at 8:37 pm

Am luat si eu….

Avatar

Concurs: 10 perechi de cercei

June 9th, 2008 at 7:36 am

[…] Despre Interesart am scris un review cu cateva saptamani in urma. […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri