Lola Dream Factory

June 25, 2008 | In: accesorii, dragalasenii

Vorbeam in articolul anterior despre margelele din colectia Lola Dream Factory. Pe atunci nu stiam nimic despre autoare. Ieri am aflat blogul ei, m-a fascinat, l-am citit din scoarta in scoarta, m-am abonat la RSS si am simtit ca trebuie sa il recomand. Lola creaza lucruri magice venite parca din povesti spuse demult si suprinse in fotografii din vise.

Secret Garden - Lola Factory

Lola creaza margele, fiecare biluta este unica, lucrata manual, pictata manual si povesteste a parte a unui vis. Pentru fiecare sirag de margele veti primi un Certificat de Autenticitate ce garanteaza originea si numarul de serie. Procesul de crearea a bilutelor dureaza aprox 7 zile, Lola spune ca e nevoie de atentie, timp si rabdare. Printre margele, gasim si cercei si cutii pentru bijuterii sau pentru vise. Pentru comenzi, cel mai bine este sa vorbiti direct cu Lola pe email. Ea nu locuieste in Romania, pare un pic mai complicat cu comanda, dar se rezolva.

Lola Factory - Dream Box

Blogul nu este doar unul de prezentare a margelelor, dar si unul cu ganduri si povesti minunate. Iata doua articole superbe: Femeile de mai tarziu, Lisboa.

Toate margele Lolei imi plac foarte mult, dar cele mai ingenioase mi se par cele pe care este scris un mesaj in alfabetul Braille, pentru ca “dragostea e oarba”.

Cercei - Lola Factory

Margele - Lola Factory

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

6 Raspunsuri to Lola Dream Factory

Avatar

Ginger

June 25th, 2008 at 11:26 am

Toata admiratia pentru Lola! Descrierile, margelele, fotografiile, toate sunt impresionante. Citind, chiar raman fara cuvinte.

Avatar

behindblueeyez

June 25th, 2008 at 12:05 pm

Cele cu dragostea e oarba sunt dementiale, mi se pare o idee cu totul si cu totul deosebita.

Avatar

Adelle

June 25th, 2008 at 12:54 pm

Ginger, ai dreptate, si eu am simtit la fel si mi se pare ca am spus prea putin. Cred ca orice as spune e prea sarac.

Avatar

Iulia

June 25th, 2008 at 5:32 pm

Atunci cand am inceput sa citesc articolele m-au emotionat pur si simplu…am inceput sa citesc la serviciu si am continuat acasa …extraordinar

Avatar

Naira

June 26th, 2008 at 10:24 am

Am descoperit de ceva vreme blogul Lolei, am ramas la fel de impresionata ca voi……fotografia cu melcul e dementiala,i-am spus si Lolei…..probabil se indragostise de frumoasa marelutza si voia sa o ”posede”:-))

Avatar

dorama

July 1st, 2008 at 10:58 pm

imi pare bine ca mai exista cineva care promoveaza sincer ingeniozitatea si talentul. felicitari, si tie pentru articol si lolei pentru incredibilele lucruri ce ies din mana ei, care arata ce suflet sensibil are.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri