Magazinul de MP3-uri legale

September 1, 2008 | In: divertisment

MusicMall.roMusicMall.ro este locul de unde putem descarca legal muzica romaneasca. Mi- placut ca pot avea melodia preferata fara sa fie nevoie sa cumpar tot albumul asa cum este in varianta CDurilor. Despre motivele pentru care as descarca legal muzica am scris pe dinfotoliu.ro, tot acolo am vorbit si despre mai nou lansatul magazin de MP3-uri – Moose.ro.

La MusicMall gasim peste 10.000 de melodii romanesti si se promite posibilitatea descarcarii unor melodii si albume vechi care nu se mai gasesc pe piata. Am fost foarte dezamagita sa constat ca nu exista in baza de date nici o melodie semnata Phoenix, si nici Vank nu am gasit.  In schimb, sunt 23 de melodii disponibile pe pagina artistului Cristi Ionita. Brrrr…

Tot din seria dezamagirilor, functia de cautare are ceva hibe si poate fi mult imbunatatita. Cautarea intr-un magazin cu mii de produse este foarte importanta – ar trebui sa pot cauta rapid o melodie, un album, si mai ales, un artist. Clickurile inutile ma plictisesc si chiar ma indeamna sa renunt la comanda.

La modalitatile de plata am avut o surpriza placuta – putem plati cu un SMS sau card. Practic in 2-3 minute pot descarca melodia cautata.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Magazinul de MP3-uri legale

Avatar

Kiss

April 7th, 2011 at 11:37 am

Eu folosesc http://whatmp3.name 😉

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri