Mamicile si pravaliile lor: Miculstudio

October 26, 2010 | In: afaceri de mamici

Visam de mult sa mergem toti 3 la un fotograf profi de unde sa plecam cu niscaiva poze superbe, fara brizbrizuri, fara costume dubioase, fara decoruri false. Cateva poze care sa ne arate pe noi cei de zi cu zi, doar cu un dram de frumusete in plus incat sa ma convinga sa le pun in rama si peste vreo 50 de ani (da, doamne!) sa ma laud cu ele la toata trupa de nepoti. As fi vrut un fotograf care sa nu ne streseze, in special pe Ra, cineva cu multa rabdare, care sa nu ne puna sa repetam scene. As fi vrut ca totul sa fie totul spontan.

Am gasit, sau poate el ne-a gasit, miculstudio. Este un studio gandit special pentru copii, un studio unde fotograful este o mamica, mamica lui Matei. E profi pentru ca a absolvit Facultatea de Arte Vizuale (sectia Foto-Video). Stie sa inteleaga si sa comunice cu copiii, sa ii respecte ca pe niste omuleti adevarati. Sedinta a durat mai bine de 2 ore, ne-am distrat, ne-am jucat, am facut baloane de sapun, ne-am alergat si am vorbit. Au fost 2 ore foarte faine, ne-am simtit bine, fara ca aparatul foto sa ne streseze sau sa ne inhibe. Ra nu se mai lasa dusa, erau asa multe jucarele.

Am primit poze lucrat cu drag si pasiune. Am primit un CD, un album si 3 fotografii mari pentru care acum caut rame. Totul e personalizat. Am impresia ca si lui Daddy i-a placut. El e foarte sceptic cand vine vorba de poze la fotograf, e prima oara cand am reusit sa il conving sa mergem. Nu am avut fotograf nici la nunta, nici la botez, tocmai pentru ca nu ii plac pozele regizate.

Raluca, sef la pravalia miculstudio si mamica lui Matei, lucreaza de acasa si asteapta al doilea bebelus. Vorbeste de scutece refolosibile, de sling si mei tai.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

3 Raspunsuri to Mamicile si pravaliile lor: Miculstudio

Avatar

raluca

October 26th, 2010 at 2:14 pm

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine in micul meu studio si ca va place ce-a iesit! Cum spuneam, tinem legatura pentru sutece si alte lucruri care-mi vor fi extrem de utile pe viitor!

Avatar

mariamirabela

October 27th, 2010 at 1:17 am

Si noi am fost. Am emotii, Degetzica a fost cam plansa, cu nasul julit, nu voia deloc in studio, ci acolo unde era si Matei sau macar Stefan :), Printzul Consort avea nasul rosu, iar eu eram cam alergata si nerujata.

Avatar

Adelle

October 27th, 2010 at 11:40 am

Ma mir sa aud ca Degetzica era plansa, eu de cate ori am vazuta era vesela si bine dispusa. Mami, eu cred ca exagerezi. 🙂 Si sa stii ca iti sta foarte bine asa nerujata, frumusetea naturala e mai ceva decat orice ruj, fard etc.
Sunt tare curioasa cum au iesit pozele voastre si sunt convinsa ca Raluca a prins cateva pozitii cu care sa te mandresti la nepoti.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri