MeliMelo este online

February 24, 2008 | In: accesorii, noutati

Din 20 februarie, MeliMelo a intrat in zona shoppingului online. Yiupiii! De mult asteptam momentul asta. Ca prima impresie, designul mi se pare prea banal, si ma surprinde fraza “Produsele se pot comanda in limita stocului disponibil.”, desi nu este afisat stocul.

Imi place sa vad branduri cunoscute intrand pe online – e clar, “shopperul” online e un personaj care nu mai poate fi chiar ignorat. 🙂


Adauga acest articol la
| | |

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

8 Raspunsuri to MeliMelo este online

Avatar

yoli

February 25th, 2008 at 7:50 am

hei! uite am o rugaminte la tine. daca putem vb pe mess sau mail ca ma ajuti cu ceva. nu e mare lucru 🙂 i hope…

infatuated_doll 😀 te pup

Avatar

Ana

February 25th, 2008 at 7:46 pm

scrie de stoc, in momentul in care vrei sa faci comanda si trebuie sa alegi culoarea ..

Avatar

Adelle

February 26th, 2008 at 10:16 pm

Ana, ai dreptate. Nu am observat stocul. Merci de atentionare.

Avatar

behindblueeyez

March 2nd, 2008 at 7:00 pm

Daca e ceva care nu prea imi place e nu au prea multe produse (comparativ cu magazinele) .
Oricum au mai introdus in ultima vreme, cand am deschis prima oara site-ul aveau si mai putine.

Avatar

piamarina

October 8th, 2008 at 11:19 am

mie nu mi place faptul ca nu poti comanda produse cu o valoare mai mica de 70 lei

Avatar

Adelle

October 8th, 2008 at 11:33 am

nu stiam ca au limitare. Chiar e neplacut asa.

Avatar

alexa

April 25th, 2009 at 9:49 pm

meli melo este ok, dar cam scumpe preturile … tot un site online si cu chestii dragute este si http://www.bijunet.ro – am vazut multe chestii interesante

Avatar

Stephane Dumas - Managing Partner Meli Melo - Paris

December 9th, 2010 at 12:37 pm

Stimatele noastre cliente,

In ultimele 12 luni, am studiat cu foarte mare atentie observatiile, comentariile si criticile pe care ni le-ati adus la cunostinta pe blog si am pus mare accent pe opiniile voastre sincere care au fost analizate cu mare seriozitate. Mentionam ca acestea ne-au ajutat sa reconsideram total metodele si regulile de comunicare aplicate in retelele de magazine Meli Melo.
Tinand cont de asteptarile si exigentele voastre, am luat urmatoarele masuri:

1). Politica de comunicare agresiva folosita de consilierii de vanzari din magazinele Meli Melo a fost imbunatatita. In acest sens:
→ incercam sa fim mai prietenosi cu clientii nostri,
→ nu mai stresam clientii cu cosuletul,
→ le oferim clientilor o atmosfera calda, prietenoasa, evitand sa-i deranjam, dar bineinteles oferindu-le sfaturi sau suport atunci cand este necesar, la cererea lor.
– comunicarea indoor in magazine – afisele, conceptul de vitrina – este in trend cu noile tendinte internationale in moda. Punem accent pe atitudinea tinerei femei, in pas cu moda, dornica sa-si puna in evidenta frumusetea, personalitatea si dorinta de evadare.

2). Conceptul de magazin fiind vechi si neadaptat la noile trenduri internationale, am inceput sa amenajam toate magazinele cu un concept nou si fashion .
3). Politica noastra de produs nu era suficient de orientata spre tendintele modei, asteptarile clientilor si am schimbat radical metodele de achizitie si tipul de produse cu ajutorul stilistilor nostri internationali cu speranta ca acestea sa va placa.

Va multumim pentru sinceritatea impartasita si pentru comentariile care ne-au ajutat intr-adevar sa luam masurile potrivite pentru piata actuala din Romania.

Va invitam sa vizitati din nou magazinele Meli Melo din orasul vostru si speram din tot sufletul ca modificarile facute sa va placa si sa fie conform asteptarilor voastre.
Asteptam din partea voastra orice tip de comentarii pentru a ne putea da seama daca ceea ce am realizat este bine sau nu, suficient sau nu, potrivit sau nu si ramanem in continuare la dispozitia voastra.

Cu aceasta ocazie, va urez un sfarsit de an fericit, un Craciun plin de bucurie si un an nou 2011 implinit, fericit, iar toate sperantele voastre sa devina realitate.

Stephane DUMAS

Managing Partner
GAMABELL EXIM SRL
Meli Melo – Paris

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri