Papucei de vara

June 10, 2008 | In: pantofi

Aseara surfand pe internet am intrat la Papucei.ro sa vad ce mai e nou (am mai scris despre ei aici). Am gasit 3 perechi de papucei de vara foarte interesanti.

1. Hello Kitty – sandale pe alb si negru de forma unui soricel. Mie imi plac foarte mult pentru ca se potrivesc cu tinutele elegante, aducand veselie si umor.

2. Balerini Pokemon – un nume cel putin ciudat pentru mine, dar sa nu ne lasam condusi de aparente. Balerinii sunt finuti, pe fond alb cu desene retro.
Sandale Hello Kitty - papucei.ro     Balerini cu desene - Pokemon - papucei.ro      Tenesi Missing You - papucei.ro

3. Tenisi Mising You – pe fond alb cu multe, multe floricele. Imi place mult pielea, aceasta, la fel ca la Pokemon este un pic crapata dand senzatia de vintage.

Ca un mic carcotas ce sunt, am de comentat legat de calitatea pozelor – nu sunt rele, dar cred ca se poate mai bine. As mai comenta legat de modalitatea prin care vezi pozele marite, acolo existand un pas in plus, inutil. Pentru a mari poza unui produse se deschide o noua fereastra unde sunt toate pozele produsului si de acolo aleg poza pentru marire. Acest proces lungeste vizita dar si plictiseste.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

4 Raspunsuri to Papucei de vara

Avatar

Daiana

June 10th, 2008 at 11:04 pm

Papuceii Hello Kitty sunt absolut grozavi.
Mi-aduc aminte de cantecul Magicianului –
“Daca vrei sa fii erou de poveste ,
vin-o cu noi , in lumea de vis!
O zana buna, te ocroteste.
Totul iti este permis!!!”

Avatar

Andrada

August 27th, 2008 at 9:31 am

Sunt fericita posesoare a unei perechi de balerini Hello Kitty. Pot sa zic ca toata lumea ma invidiaza pentru ei. Nu sunt singurii papucei pe care mi i-am comandat…mai am o gramada. Imi plac mult pentru ca sunt foarte interesanti si de buna calitate. Abia astept sa apara noua colectie de toamna-iarna. 🙂

Avatar

kira

August 29th, 2008 at 10:58 pm

hello .de pe ce site as putea si eu sa comand balerini hello kitty???

Avatar

Adelle

August 29th, 2008 at 11:58 pm

@kira: de pe papucei.ro

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri