Personal: caut Grafician

September 4, 2008 | In: concurs

Am inceput de ceva timp lucrul la un nou proiect web, un proiect ce promite multe si de la care asteptam si mai multe. Numele de cod este Symbolya. Symbolya inseamna aventura, calatorii, poveste si web. Symbolya va povesti prin imagini si harti calatoriile utilizatorilor.

Pentru acest proiect suntem in mare cautare de Artisti Graficieni, freelanceri sau companii de design. Dorim realizarea ilustratiilor (cliparts) care sa reprezinte obiective turistice din intreaga lume. Avem nevoie de o colectie de reprezentari grafice din care utilizatorul sa poata crea o harta personalizata. In poza sunt cateva idei pentru ilustratii. De asemeni dorim realizarea background-ului (harti) pe care utilizatorii vor plasa ilustratiile.

Symbolya iicons

Mai multe delatii pe symbolya.com sau Portfolios (acolo unde avem anuntul).

Sper ca printre voi sa gasesc pe cineva interesat de acest proiect.  Sau poate stiti pe cineva care ar putea fi interesant, m-as bucura mult sa forwardati anuntul meu. Multumesc!

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and ShareComment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri