Plecam cu mic cu mare la curs pentru Babywearing Expert

January 27, 2011 | In: port bebe

Acum 2 ani nici macar nu stiam de acest termen, acum ma pregatesc sa merg la un curs sa devin Babywearing Expert. Acum 2 ani eram “into computers”, acum sunt mamica full time, vorbesc si lucrez cu scutece si portbebe-uri. Acum 2 ani mergeam la conferinte pentru a afla noile tendinte in online, acum merg la clubul textilistilor, in parc sau la cursuri de dezvoltare personala prin arta pentru mame si copii.

Vom merge la Dresden, acolo unde Trageschule isi tine cursurile. Pentru a deveni expert babywearing certificat e nevoie sa particip la 3 module. Nu le pot face una dupa alta, trebuie sa lasam sa treaca timp intre ele pentru ca informatiile sa se aseze si sa câstig experienta. Dupa primul modul de curs sunt inscrisa automat in reteaua de consultati in babywearing.

Experienta mi-a arat ca pentru a fi consultant nu e nevoie doar sa stiu sa leg corect un wrap sau un sling, e nevoie sa stiu cum sa transmit aceste informatii parintilor. Acesta e si principalul motiv pentru care am decis sa merg la curs.

Ra merge cu mine, iar Daddy va fi babysitter pentru 3 zile, hihihi! Abia astept sa ii vad impreuna. Am luat deja biletele de avion, Ra inca merge aproape gratis cu noi. La rezervare am avut de ales intre urmatoarele titluri: doamna, domn si doctor. Deci, da, in Germania, sa fii doctor inseamna mult.

Am rezervat si hotelul, unde din oficiu ni s-a pus pe factura si un patut de bebe. A trebuit sa le explic ca Ra doarme intotdeauna cu noi.

Pe de alta parte cei de la Trageschule sunt foarte prietenosi in ceeea ce priveste alaptarea. Au amenajat o camera speciala pentru copiii care insotesc mamele. In timpul cursului bebelusii pot fi oricand alaptati. Asta nu inseamna ca programul este dat peste cap, copiii pot sta si in sala, insa fara a deranja. Daca mama trebuie sa iasa din sala este de datoria ei sa recupereze ceea ce a pierdut.

Dupa curs vom merge sa ne vedem cu cei care fac Manduca, adica Wickelkinder.

Mai multe o sa povestesc cand ne intoarcem.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

8 Raspunsuri to Plecam cu mic cu mare la curs pentru Babywearing Expert

Avatar

corry

January 27th, 2011 at 2:10 pm

wow, Cris, ce bine suna treaba asta!!1
bafta multa, drum bun si sa va distrati!

Avatar

Oana

January 27th, 2011 at 2:11 pm

Felicitari! Vorba ta, Hip-Hip-Ura!

Avatar

Adelle

January 27th, 2011 at 2:18 pm

Fetelor, va spun drept ca abia astept sa plecam. Va fi mai ceva ca o vacanta 🙂

Avatar

Ioana

January 27th, 2011 at 3:37 pm

Sa stii ca asa e.Super ca te duci la cursuri.Si ai dreptate in ceea ce priveste babywearing.Trebuie sa stii cum sa comunici.Ca am remarcat si eu ca e foarte dificil sa convingi pe cineva care nu prea a auzit de BW.Si ce tare ca va duceti la aia de au facut manduca.Sa le transmiteti salutarile noastre :)).Va pupam si succes la cursuri!

Avatar

Adriana

January 28th, 2011 at 3:11 pm

Bravo Cristina!!! Drum bun si sa acumulati informatii pretioase;)

Avatar

Nedeia

January 28th, 2011 at 5:46 pm

Excelent, Cristina! felicitari, drum bun si zbor lin!!! si asteptam impresiie! 🙂

Avatar

Ralu

January 31st, 2011 at 1:56 pm

Cristina, nu scrii un articolas despre cum sa calatoresti cu avionul cu bebe sub 2 ani? Noi plecam intr-o luna si cautam informatii- mai ales bazate pe experienta!- legate de calatorie, cazare si mai ales cel mai confortabil mijloc de a-l cara pe bebe!

Cu prietenie,

Raluca

Avatar

Adelle

February 1st, 2011 at 2:20 pm

Ralu, buna idee, o sa scriu ceva pe tema aceasta cand ne intoarcem. Pana atunci uite un articol fain scris de mamica Degetzicii
http://bobulmeudeorez.blogspot.com/2010/12/avion-cu-motor-ia-ma-si-pe-mine-in-zbor.html

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri