Prima drumetie

May 16, 2010 | In: iesim din casa

Azi am mers in prima drumetie in formatie completa, adica noi parintii si bebelina noastra, Ra.

Cu bebe pe munte

Am urcat la Cascada Urlatoarea, unde am fost surprinsi sa gasim un chiosc pozitionat strategic chiar in fata cascadei si decorat cu stil si eleganta de o umbrela mare Izvorul Minunilor. “Uimiti” de privelistea incantatoare, am facut rapid o poza si am plecat mai departe spre Jepii mari. Am continuat sa urcam cam 30 de minute, apoi am cotit-o frumos spre Busteni, speriati de atentionarile “galbene” de ploi. Si bine am facut caci toata dupa-amiaza a plouat torential.

cascada urlatoarea

Ra a dormit o buna parte din drum, s-a trezit la timp pentru a explora un rau si pentru a invata aruncatul cu pietricele.

La rau Privim raul raul

Cu bebelina pe munte Somnic Prin ploaie

A fost  prima noastra drumetie, mai mult de incalzire, de test. In urmatoatele zile sper sa facem si ture mai lungi daca ne lasa vremea. Si revin si cu impresii despre “echipament”.

Oricum bebelinei i-a placut mult, si ne da sperante ca planurile noastre de mers pe munte in vara asta se vor realiza.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

9 Raspunsuri to Prima drumetie

Avatar

Amy Morteci

May 16th, 2010 at 10:39 am

Foarte fain. Se vede si in poze ca piticutei i-a placut tare mult :). Sa va fie de bine si la cat mai multe iesiri 🙂

Avatar

Dahnah

May 16th, 2010 at 11:11 pm

Vai ce super! Si ce curajosi, bravo voua! 🙂

Avatar

Estera

May 17th, 2010 at 12:30 am

Foarte fain. Asta vrem sa facem si noi vara asta cu bebele. Cat are micuta RA?

Avatar

Adelle

May 17th, 2010 at 10:56 am

Ra are 11 luni. Cu un bebe mai mic cred ca e si usor de mers pe munte.

Avatar

Ioana

May 17th, 2010 at 2:23 pm

Din pacate chioscul ala e acolo de multa vreme si are si clienti.Dar bine ca ati venit pe partea cealalalta si macar ati avut parte de un drum mai oki. Ra pare fericita si daca mergeti la ture de zi cred ca e multumita :D.Va tin pumnii sa aveti vreme buna si sa reveniti cu multe multe povesti.

Avatar

roxana

May 19th, 2010 at 10:53 am

Mi-ati facut pofta:d. Si noi am fost vara trecuta pe la munte cu picea, dar avea 4-5 luni atunci si mai mult a dormit. Acum cred ca o sa fie un pic mai greu pentru ca nu are rabdare sa stea in marsupiu prea mult si vrea pe jos. Dar oricum abia asteptam sa iesim cu ea. Salopeta rosie e de fas? De unde? Pupici pentru micuta Ra.

Avatar

Adelle

May 19th, 2010 at 8:58 pm

Da, acum e mai greu ca vrea pe jos din cand in cand. Partea proasta e ca a si plouat la greu si nu o puteam lasa pe jos asa oricand si oriunde. Am ales trasee scurte, am mers in mare partea cand ea dormea si cand estimam ca o sa vrea p jos am incercat sa fim aproape de o cabana. Clar era mai usor cand era mai mica, noi nu am profitat de perioada respectiva.
Dar ii place tare mult in drumetii si pe la cabane e asa vesela, exploreaza, danseaza si mananca cu super pofta.

Salopeta e de la hiphip.ro 🙂 E impermeabila, e speciala pentru ploaie si noroi. http://www.hiphip.ro/products/pantaloni-de-ploaie-si-noroi-pentru-copii

Avatar

roxana

May 20th, 2010 at 11:13 am

Foarte faina salopeta! O sa luam si noi una cat de curand. Banuiesc ca e buna si in parc, dupa ploaie, cand matza nu intelege ca iarba si pamantul sunt ude si ar fi indicat sa mergem pe aleie, nu dupa flori:d

Avatar

Viata copiilor la tara | Adelle

June 22nd, 2010 at 9:38 am

[…] plimbarile noastre prin Poiana Tapului am vazut si o iapa care tocmai fatase. Imi pare tare rau ca nu am prins tot, am ajuns la 5 minute […]

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri