Rochii si fuste inflorate

June 3, 2008 | In: haine

In primul rand, vreau sa va spun de ce in ultima vreme am scris mai rar fata de ceeea ce imi propun. E vorba de un nou proiect in care m-am implicat si care mi-a ocupat timpul meu de scris. E un proiect un pic, doar un pic mai tehnic – dinfotoliu.ro – un blog cu reviewuri si stiri despre aplicatii web interesante “made in Romania”. Take a look – sugestiile si comentariile sunt binevenite. 😉

Si acum revenind la ale noastre, vreau sa notez un nou (nou din punctul meu de vedere) magazin online – Satta.ro. Vara asta am un chef nebun de rochii si fuste inflorate, iar la Satta am vazut cateva lucrusoare interesante, de exemplu aceasta rochie rosie.

Magazinul mi-a mai placut si datorita conceptului de “vizualizare produse in afara comenzii”. Adica, in momentul in care comanzi ceva, poti alege, in plus, 3 produse pe care doresti sa le vezi “pe viu”. Pentru aceste 3 produse nu vei fii nevoita sa platesti ceva. Odata cu livrarea comenzii vrei primi si cele produsele la probat fara nici o obligatie de cumparare. Conceptul acesta mi se pare inedit si foarte potrivit pe piata din Romania. In primul rand ofera celor mai sceptici sansa sa probeze hainele inaintea cumpararii, iar in al doilea rand, clientul este creditat cu incredere, ceea ce rar se intampla.

Ca sugestie de imbunatatire, as recomanda un mic update al categoriilor pentru a ne ajuta pe noi, cei ce vrem sa cumparam sa rascolim mai repede si mai usor printre rafturi. De exemplu tricourile sunt la categoria “camasi” – ceea ce nu e chiar evident, iar categoria paltoane nici nu isi are rostul pe timp de vara, ea oricum fiind goala. De asemeni, as mai recomanda ca produsele de vara sa fie primele promovate – cand intru la categoria rochii as vrea sa le vad intai pe cele inflorate si apoi sarafanele de toamna.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Rochii si fuste inflorate

Avatar

Andreea

June 4th, 2008 at 10:21 am

Super treaba cu incercatul produselor in afara comenzii. Chiar este o premiera.

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri