Saptamana mondiala a alaptarii la Bucuresti

August 2, 2011 | In: alaptare, iesim din casa

Intre 1 si 7 august se sarbatoreste alaptarea in intreaga lume.

Uite mai jos lista de evenimente din Bucuresti:

“Marţi, 2 august, de la ora 17:00, la Arts Concept Cafe, mamele blogger-iţe se întâlnesc!

Joi, 4 august, la Centrul Ceh, începând cu ora 17:00 – 19:00D-na Dr. Oriana Goleanu va conduce Atelierul „Implicarea tatălui în susţinerea mamei” – un atelier în care se vor dezbate teme importante legate de tranziţia de la viaţa de cuplu la viaţa de părinţi, implicarea tatălui în îngrijirea nou-născutului şi a copilului mic, influenţa relaţiei tatălui cu propriul tată în creşterea copilului şi multe altele. O întâlnire în urma căreia nu numai tatăl, ci întreaga familie va avea de câştigat!

Sâmbătă, 6 august, începând cu ora 17:30 – 19:00, în cadrul Arts Concept Cafe va avea loc întâlnirea cu tema: “Părinţii faţă în faţă cu consultantul de lactație”. Mame, taţi şi bebeluşi deopotrivă sunt aşteptaţi pentru a dezbate împreună despre beneficiile alăptării, despre dificultăţile şi împlinirile trăite în perioada alăptării, pentru a-şi oferi sprijin reciproc şi pentru a identifica soluţii şi resurse alături de specialiştii în domeniu care vor dirija discuţia.

Duminică, 7 august, AFI Palace Cotroceni va găzdui începând cu ora17:30 – 20:00, o nouă întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”. Te aşteptăm alături de noi pentru a duce mai departe un mesaj pozitiv şi puternic despre alăptare: Fiecare mamă poate!

Săptămâna alăptării este săptămâna în care toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta este importantă!”

Pe Facebook multe mamici sarbatoresc acest eveniment , ele au pus la profil poze reprezentative.

La HipHip.ro celebram alaptarea cu o reducere de 10% la orice produs din categoria Mama: Sarcina si Alaptare.  Folositi codul alaptare valabil pana pe 7 august, inclusiv.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Saptamana mondiala a alaptarii la Bucuresti

Avatar

Copilul

August 23rd, 2011 at 6:11 pm

Alaptarea este cea mai buna hrana pentru copii intrucat laptele matern contine tot ce are mai bun o mamica in organism si poate fi transmis copilului.

Felicitari tuturor mamicilor ce alapteaza, ce dau viata si isi dedica fiecare clipa in cresterea si grija fata de copii.

Aceste mamici merita nu doar o saptamana dedicata ci fiecare zi!

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri