Cea mai cool bunica

July 3, 2010 | In: port bebe

Iata 2 poze care mie imi plac foarte mult, sunt bunici ce isi poarta nepotelele. De ce? Pentru ca vor sa tina aproape nepotica preferata, e mai comod in sling sau mei tai – greutatea se distribuie super ok; ca bonus au mainile libere sa mai faca una alta.

Ioana, prietena buna a lui Ra, iese cu bunica la plimbare intr-un mei tai cu catarame. Am aflat si povestea: de indata ce a incercat pentru prima data mei tai-ul s-a indragostit de el si de atunci nu mai vrea sa auda de carut. In momentul acela pentru mine a devenit cea mai cool bunica. Photo by Dobrestii.

Auzind povestea si vazand cat sunt de incantata, bunicul a zis sa nu ramana mai prejos. Iat-o pe Ra tunzand iarba impreuna cu bunicu’ cu ajutorul unui sling fix Tonga. Sper sa devina si la noi un obicei.

LA.  Am primit pe email o poza foarte faina cu inca o bunica purtatoare de … wrap. Stefan avea 2 luni si jumatate. Pe la 6 luni trecut la mei-tai, si tot acolo sunt si astazi, iar bunicii i se pare normal sa-l adoarma in mei-tai. Bianca, multumesc mult pentru poza.

Daca aveti poze cu bunicii purtatori le astept pe email (crissuca la gmail punct com), vreau sa completez galeria.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

4 Raspunsuri to Cea mai cool bunica

Avatar

Lumea zice… » O printesa nu face part…

July 5th, 2010 at 11:12 am

[…] avem cea mai cool bunica  Pai…cam asa […]

Avatar

Strabunica purtatoare | Blogul Cojocarilor

October 1st, 2010 at 5:01 pm

[…] nu demult, pe blogul Cristinei o postare intitulata “Cea mai cool bunica“. Am privit cu jind la acele randuri… si ma gandeam ca la noi nu va fi niciodata […]

Avatar

Vine o saptamana frumoasa! | Dana Dragomirescu

October 9th, 2011 at 8:19 pm

[…] ca nu de la una), datorita Dianei. Si domnu’ tati a mai scapat la purtat… nu mai zic de bunica… Am descoperit mei-tai-ul la Reka, iar apoi, am primit cadou la 1 an, unul inflorat si […]

Avatar

anda

June 27th, 2012 at 11:39 am

he he…si pe noi ne purata …si mami,si tati si mai ales bunica…de fapt cam toata familia…dar akm avem 1 an si nu mai vrem decat pe jos!!

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri