Tricksbox

April 9, 2008 | In: accesorii

Eartricks s-a relansat sub un nou nume: Tricksbox. Conceptul a fost extins de la Eartricks la Fingertricks, Chesttricks si Necktricks, adica cercei, inele, brose si coliere. Si uite asa iar am ajuns la subiectul handmade de care nu ma pot tine prea mult timp departe – imi plac prea mult. Oare sunt incurabila?

Bineinteles, Tricksbox e diferit, e vesel si jucaus, atat siteul cat, mai ales numele. Oare accesoriile nostre sunt vazute de catre barbati ca niste trucuri? Fiecare truc vine intr-o cutiuta a lui, probabil de aici si numele – tricksbox.

Mi-a placut faptul ca are un FittingRoom si daca iti e greu sa hotarasti ce trick te prinde cel mai bine, poti trimite o fotografie cu tine si vei primi un reply cu aceeasi poza dar purtand cerceii. Pentru cei curiosi ca mine exista o pagina unde poti afla cateva informatii despre cum sunt facute accesoriile tricks. Sunt si cateva poze si am realizat cat de migalos este sa faci astfel de accesorii.

Foarte ingenioase mi s-au parut accesoriile fosforescente, special create pentru Earthhour. Mai sunt 354 de zile pana la urmatoarea ora cu luminile stinse, dar pregatirile au inceput deja.

La Tricksbox, preferatele mele sunt brosele si bineinteles, cerceii. Brosele pentru ca imi place colectia cu monstrisori: Monstru-Cochet, Monstru OctoPetal , Eco-Monster, Pregnant-Cyclop Monster, Wet-Tshirt-Monster etc, iar cerceii pentru asocierile de culori, dar si materiale, iar Cercei Condimente sunt preferatii mei. Mai ales pentru brose, dar si pentru cercei, as da cateva dimensiuni orientative pentru a evita surpizele.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Tricksbox

Avatar

Ginger

April 9th, 2008 at 5:59 pm

Multumim Adelle ca ne tii la curent cu astfel de lucruri faine. Deja am ochit 2 perechi de cercei pe care le voi comanda 🙂

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri