Trilulilu are magazin online

July 25, 2008 | In: noutati

Logo trilulilu shopDe cateva zile, Trilulilu are un shop online cu tot felul de lucrusoare (tricouri, cani, insigne) cu crocodilul si trilulilu.

Magazinul ar putut fi doar un banal magazinas de promotionale, dar totusi, au reusit ceva mai mult. Arata foarte simpatic, in stilul Trilulilu, iar produsele sunt destul de funny incat sa iti doresti cate ceva. Si daca nu esti inca sigur, descrierile amuzante incep sa te convinga. Mie imi place tricoul “Geek” si mi se pare fain pentru cadouri.

Interesant este costul livrarii, acesta fiind acelasi indiferent de cantitate, adresa sau metoda de livrare. Pentru a comanda produse trebuie sa ai cont pe Trilulilu, iar in magazin nu poti sa iti creezi un astfel de cont. E un pic ciudat, pe mine m-a cam derutat treaba asta: sa am login, dar sa nu am posibilitatea sa imi creez un cont nou.

Tricou Geek Trilulilu

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Trilulilu are magazin online

Avatar

Tea

March 11th, 2009 at 12:29 pm

Vestea si mai buna e ca produsele personalizate Trilulilu se gasesc acum si pe CharityGift.ro, iar 15% din valoarea produsului vandut se va duce catre MaiMultVerde!

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri