Valen despre Bebelusultau.ro

September 8, 2008 | In: copii

Articol scris de Valen de la Interesart.ro – magazin cu accesorii si decoratiuni handmade. Pe Valen o puteti citi pe blogul Interesart.

Nu credeam ca va fi asa greu sa ii gasesc Dariei un scaun de masina (din cel pentru +9 luni). Am cotrobait magazine, am incercat am pipait sute de scaune. Nu era ca nu aveam de unde alege ci doar ca erau prea multe. Asa ca am hotarat sa cumpar online.

pantofiori bebeCel mai cunoscut magazin online de produse pentru bebelusi este in opinia mea bebelusultau.ro. E usor de parcurs, categoriile sunt clare, produse au descrieri detaliate.

Practic gasesti orice de la produse pentru bebelusi abia nascuti, pana la produse pentru copii de 3 ani. Chiar si pentru viitoarele mamici exista destul de multe produse: haine, cosmetice si alte accesorii. Mi-a parut rau ca nu am vizitat site-ul inainte sa nasc. Nu as fi fost nevoita sa cumpar tocmai din Anglia lucruri pe care nu le-am gasit in nici un magazin traditional.

Cei de la bebelusultau au fost foarte prompti. Imediat ce am lansat comanda m-au sunat sa ma intrebe ce culoare doresc pentru scaun. Au trimis pachetul cu un curier (ceea ce este un mare plus, cu totii stim cum functioneaza Posta Romana) si livrarea a fost gratuita.

Ca plus pentru bebelusultau.ro este ca au un call center si orice problema urgent ai ii poti apela foarte usor. Este fain la ei ca poti sa achizitionezi chiar si lucrurile necesare in mod uzual, consumabile: scutece, lapte, cereale, ceaiuri si suplimente nutritive. 

De acum trebuie sa ma apuc sa caut aparatori pentru prize, pentru colturi, opritoare pentru usi, sigurante pentru dulap si altele asemenea caci fetita mea a inceput sa exploreze casa, care nu e mereu un loc sigur pentru ei.

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and ShareComment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri