Viata copiilor la tara

June 22, 2010 | In: iesim din casa

In plimbarile noastre prin Poiana Tapului am vazut si o iapa care tocmai fatase. Imi pare tare rau ca nu am prins tot, am ajuns la 5 minute dupa “nastere”, dar oricum a fost foarte interesant.

Manzul si Iapa

Iapa si manzul erau pe un tapsan intre case. Cativa sateni erau stransi, stateau departe, nu vroiau sa ii deranjeze. Asteptau cu totii sa vada cum se ridica manzul. Copiii erau respectosi, m-au salutat, mi-au explicat ce s-a intamplat, s-au jucat cu Ra. Un baietel de 9 ani stia mai multe decat mine despre animale, despre cum fata, ce fac cu placenta etc. Baietelul avea in brate un catelus, era catelul lui. Nu vroia sa il lase jos de teama sa nu se duca la iapa sa o deranjeze.

Mi-a placut foarte mult de acesti copii, imi doresc ca Ra sa creasca la fel. Erau veseli, vorbareti, respectau animalele, stiau sa se joace cu copiii mai mici, stiau sa vorbeasca cu persoane mature.

Manzul si Iapa dupa fatare

Manzul incearca sa se ridice

Related Posts with Thumbnails

Bookmark and Share

1 Raspuns to Viata copiilor la tara

Avatar

Mada

June 22nd, 2010 at 2:53 pm

Da, asa este de obicei la munte. La campie e diferit, dar la deal – munte, copiii din sate au mai putine resurse materiale si internautice si stau foarte mult in aer liber, exploreaza natura si tot ce misca si ajung sa respecte si sa cunoasca foarte multe lucruri. Pacat ca se schimba si ei atunci cand ajung in tumultul oraselor…

Comment Form

You must be logged in to post a comment.

Comenteaza

Viziteaza buticul meu

Citesc

Link catre adelle.ro

<a href="http://adelle.ro"  target="_blank"><img src="http://adelle.ro/wp-content/uploads/2010/03/banner-125-colturi-albe.png"/></a>
Adelle.ro on Facebook

Cupoane de reduceri